Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η εταιρία Compucon πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση με βασικά θέματα την αλλαγή έδρας της εταιρίας και την εκλογή νέου μέλους του Δ.Σ. Δηλώσεις Δ. Σιούφα για το Σταθμό Ανεφοδιασμού με φυσικό αέριο των λεωφορείων της ΕΘΕΛ.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

COMPUCON ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:00, στην έδρα της εταιρίας, στο 14ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή της Έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού. 2. Έγκριση απόφασης του Δ.Σ. για την εκλογή νέου μέλους, στη θέση αποχωρήσαντος λόγω παραίτησης.

Διάφορα

* Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη, του γενικού γραμματέα Ανάπτυξης Νίκου Στεφάνου, του προέδρου της ΔΕΠΑ Ραφαήλ Μωυσή και του διευθύνοντος συμβούλου Ασημάκη Παπαγεωργίου, θα κάνει σήμερα Πέμπτη (5 Ιανουαρίου 2006) και ώρα 12.00 μ.μ., δηλώσεις στο υπουργείο Ανάπτυξης για το Σταθμό Ανεφοδιασμού με φυσικό αέριο των λεωφορείων της ΕΘΕΛ στην Ανθούσα Αττικής, τον οποίο θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής το Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2006, και ώρα 12.00 μ.μ.

* Εξαμελή ανώτερη κυβερνητική αποστολή από την επαρχία Jiangsu της Λ.Δ. της Κίνας υποδέχεται την σήμερα 5 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στα γραφεία του, το Ελληνοκινεζικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Διεθνείς Εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας

- Δείκτης ISM Υπηρεσιών (Δεκέμβρίος 2005)

- Στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου

Ευρωζώνη

- Λιανικές πωλήσεις Νοεμβρίου 2005

- Δείκτης επιχειρηματικού κλίματος Δεκεμβρίου 2005

- Δείκτες Οικονομικής Εμπιστοσύνης, Βιομηχανικής

Εμπιστοσύνης και Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης (Δεκέμβριος 2005)

Γερμανία

- Βιομηχανικές παραγγελίες Νοεμβρίου 2005

Σάββατο 07/01/06

Γενικές συνελεύσεις

INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:30, στην έδρα της εταιρίας, 5ο χλμ. Λ. Βάρης-Κορωπίου, στη θέση Σταμάτη Μίχα Κορωπί, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας.

Διάφορα

* Ο Υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών κ Μιχ Λιάπης θα παραστεί σήμερα Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2006 και ώρα 12.00.στα εγκαίνια του σταθμού ανεφοδιασμού των λεωφορείων της ΕΘΕΛ με φυσικό αέριο. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v