Η ατζέντα της Δευτέρας

Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι μέτοχοι της εταιρίας Ιμπέριο με βασικότερο θέμα τους τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΙΜΠΕΡΙΟ Α.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον Πειραιά, στην οδό Μαυροκορδάτου 11-13, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με την καταβολή μετρητών στους μετόχους, εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου να προβεί στις σχετικές ενέργειες για την υλοποίησή της και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

2. Ανάθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 § 2 εδ. 3 του Ν. 3156/2003, του δικαιώματος να αποφασίζει για την άντληση ομολογιακού δανείου και να προσδιορίζει τους όρους του και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 15 και 27 του καταστατικού.

3. Ανάθεση της αρμοδιότητας επικύρωσης αντιγράφων των πρακτικών του Δ.Σ. και των Γ.Σ. και στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 14 §2 εδ. 5 και 28 § 5 του καταστατικού.

4. Μερική τροποποίηση του επενδυτικού σχεδίου (όπως τούτο ισχύει σήμερα) που αφορά τη χρήση των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του κεφαλαίου που αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 11ης Δεκεμβρίου 1999.

5. Έγκριση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της εταιρείας.

6. Διάφορες ανακοινώσεις.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα 02/01/2006, παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ARROW ΑΕΕΧ.” στο Χ.Α., λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την ”PROTON ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ”, σύμφωνα με τις αποφάσεις των πρόσφατων Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων των ανωτέρω εταιριών και την αριθ. Κ2-16695/30.12.2005 σχετική απόφαση του Υπ. Ανάπτυξης περί διαγραφής της από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών.

* Το νέο επιτόκιο της 12ης τοκοφόρου περιόδου 1/1/2006 – 31/3/2006, για τις 1.391.000 και 463.530 μετατρέψιμες ομολογίες της εταιρίας ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.”, οι οποίες προέκυψαν από το 10-ετές Μ.Ο.Δ. με ημερομηνία έκδοσης 21/1/2003, ορίζεται σε 4,237%.

* Παύει από σήμερα η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕΧ.” στο Χ.Α., λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την ”PROTON ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ”, σύμφωνα με τις αποφάσεις των πρόσφατων Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων των ανωτέρω εταιριών και την αριθ. Κ2-16696/30.12.2005 σχετική απόφαση του Υπ. Ανάπτυξης περί διαγραφής της από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών.

Από σήμερα, παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΕΕΧ.” στο Χ.Α., λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την ”PROTON ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.”, σύμφωνα με τις αποφάσεις των πρόσφατων Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων των ανωτέρω εταιριών και την αριθ. Κ2-16697/30.12.2005 σχετική απόφαση του Υπ. Ανάπτυξης περί διαγραφής της από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών.

Από σήμερα 2/1/2006, οι μετοχές της εταιρίας ”INTRAMET A.E.” παύουν να διαπραγματεύονται και διαγράφονται από το Χ.Α., λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία ”ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Α.Ε.”, σύμφωνα με τις αποφάσεις των πρόσφατων Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων των ανωτέρω εταιριών και την αριθ. Κ2-15833/30.12.2005 σχετική απόφαση του Υπ. Ανάπτυξης περί διαγραφής της από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών.

* Σε συνέχεια της από 22/12/2005 ανακοίνωσης του Χ.Α. για την κατάταξη από τους FTSE-Dow Jones των εταιριών σε κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, σύμφωνα με το μοντέλο κλαδικής κατάταξης Industry Classification Benchmark (ICB), πραγματοποιήθηκαν μεταβολές στη σύνθεση των κλάδων, οι οποίες και θα ισχύσουν από τη σημερινή συνεδρίαση.

Επίσης σε συνέχεια της κατάταξης των εταιριών σε κλάδους σύμφωνα με το μοντέλο ICB δημιουργούνται οι ακόλουθοι Κλαδικοί Δείκτες:

* FTSE/Χ.Α. Πετρελαίου & Αερίου

* FTSE/Χ.Α. Χημικών

* FTSE/Χ.Α. Πρώτων Υλών

* FTSE/Χ.Α. Κατασκευών & Υλικών

* FTSE/Χ.Α. Βιομηχανικών Προϊόντων & Υπηρεσιών

* FTSE/Χ.Α. Τροφίμων & Ποτών

* FTSE/Χ.Α. Προσωπικών & Οικιακών Προϊόντων

* FTSE/Χ.Α. Υγείας

* FTSE/Χ.Α. Εμπορίου

* FTSE/Χ.Α. Μέσων Ενημέρωσης

* FTSE/Χ.Α. Ταξιδιών & Αναψυχής

* FTSE/Χ.Α. Τηλεπικοινωνιών

* FTSE/Χ.Α. Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας

* FTSE/Χ.Α. Τραπεζών

* FTSE/Χ.Α. Ασφαλειών

* FTSE/Χ.Α. Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών

* FTSE/Χ.Α. Τεχνολογίας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v