Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Εισάγονται προς στο Χρηματιστήριο Αθηνών οι 30.459.174 νέες (ΚΟ) μετοχές της Ελληνική Τεχνοδομική, οι 63.739.567 νέες (ΚΟ) της ΝΕΛ και οι 5.023.534 νέες (ΚΟ) μετοχές της Εθνική Τράπεζα. Επίσης, οι εταιρίες Ατέρμων και Frigoglass πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς στο Χρηματιστήριο Αθηνών οι 30.459.174 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”Ελληνική Τεχνοδομική ΤΕΒ”, που εκδόθηκαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω απορρόφησης (δραστηριοτήτων και περιουσιακών στοιχείων) της διασπώμενης Άκτωρ ΑΤΕ. Επίσης, οι μετοχές της εταιρίας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία ευρώ 0,81.

* Εισάγονται προς η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών οι 63.739.567 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”Ναυτιλιακή Εταιρία Λέσβου”, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών οι 5.023.534 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος”, που εκδόθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της ΕΘΝΕΧ. Μετά τη συγχώνευση το μετοχικό κεφάλαιο της Eθνικής Τράπεζας ανέρχεται πλέον σε 1.615.675.416,00 ευρώ και διαιρείται σε 336.599.045 (ΚΟ) μετοχές, νέας ονομαστικής αξίας 4,80 ευρώ η καθεμία.

Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Αθήνα, Ιβύκου 4, Παγκράτι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών και ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των μετοχών της εταιρίας (reverse split) με τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της.

2. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

FRIGOGLASS Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στην έδρα της εταιρίας, στην Κηφισιά Αττικής, Α. Μεταξά 15, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση μέρους από τον ειδικό λογαριασμό αποθεματικού ”διάθεση μετοχών σε τιμή υπέρ το άρτιο”, αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και τροποποίηση του άρθρου 3 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρείας.

2. Ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, μέσω μείωσης της ονομαστικής αξίας της μετοχής, με σκοπό τον συμψηφισμό ζημιών που προέκυψαν από την πρώτη εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Αλλαγή Λογιστικών Αρχών) και τροποποίηση του άρθρου 3 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρείας.

3. Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρείας σε ενιαίο κείμενο.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Νοέμβριος).

- Έρευνα εργατικού δυναμικού (γ΄τρίμηνο ).

Διεθνή

Γαλλία

- Ποσοστό ανεργίας (Νοέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v