Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Ξεκινά η διαπραγμάτευση των 14.000.000 (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας ”Proton Επενδυτική Τράπεζα” στην κατηγορία μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης στην αγορά του ΧΑ. Επίσης, οι εταιρίες Επίλεκτος, Προοδευτική, Μπάμπης Βωβός και Plias πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών οι 14.000.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”PROTON ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ”.

Γενικές συνελεύσεις

ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 13:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Δήμο Αχαρνών (Μενιδίου) Αττικής, στο 15ο χλμ της Λεωφόρου Πάρνηθος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή για έγκριση του Ισολογισμού της 30ης Ιουνίου 2005 (από την 1η Ιουλίου 2004 μέχρι την 30η Ιουνίου 2005) μαζί με την γι’ αυτόν έκθεση διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Υποβολή για έγκριση της έκθεσης των ελεγκτών για την χρήση που έκλεισε την 30η Ιουνίου 2005.

3. Λήψη απόφασης για τη διάθεση των κερδών χρήσης.

4.Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την χρήση που έκλεισε την 30η Ιουνίου 2005.

5. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ελεγκτών για την χρήση από 1η Ιουλίου 2005 μέχρι 30η Ιουνίου 2006 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

6. Παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για διενέργεια εμπορικών πράξεων και συμμετοχή σε άλλες εταιρείες.

7. Ονομαστικοποίηση μετοχών.

8. Αμοιβές Δ.Σ.

9. Απόδοση επί το ορθόν της επωνυμίας στην Αγγλική.

10. Αγορά ιδίων μετοχών.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, επί της οδού Σπ. Τρικούπη 60 και Λεωφόρος Αλεξάνδρας, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ενημέρωση μετόχων για τους όρους που έχουν προταθεί για την έκδοση του Ομολογιακού Δανείου σε συνέχεια της από 23 Ιουλίου 2004 απόφασης της 2ης Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης.

2. Διάφορα θέματα.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:30, στην έδρα της εταιρίας (Λ. Κηφισίας 340, Ν. Ψυχικό, 6ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την αγορά ακινήτου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Κ.Ν.2190/1920, όπως ισχύει, μετά την αποτίμηση αυτού από την τριμελή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του άρθρου 9 του ως άνω νόμου.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

PLIAS Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο 71ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Βαθύ Δήμου Αυλίδος, Ν. Ευβοίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο”, με αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου α’ του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.

2. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εταιρείας με συνένωση μετοχών (reverse split) και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου α’ του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.

3. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας για συμψηφισμό ζημιών και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου α’ του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.

4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών, εφαρμοζομένου του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920 σε περίπτωση μερικής κάλυψης του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου α’ του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.

5. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο με την ενσωμάτωση των ανωτέρω τροποποιήσεων.

6. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών/κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Νοέμβριος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Νοέμβριος).

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος – προσωπικών δαπανών (Νοέμβριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Αγγλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (γ΄τρίμηνο).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Νοέμβριος).

Ευρωζώνη

- Νέες βιομηχανικές παραγγελίες (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v