Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 579.769 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Μπαρμπα Στάθης, που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ με διανομή δωρεάν μετοχών, ενώ οι εταιρίες Ναυτεμπορική και Έμπεδος πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ανακοινώνονται στοιχεία για τις καταναλωτικές δαπάνες Νοεμβρίου στη Γαλλία.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 579.769 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. ’ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ’, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Τ νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 12.175.200 (ΚΟ) μετοχές.

Γενικές συνελεύσεις

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λένορμαν 205, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Eξαγορά της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΑΦΟΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΕ.

2. Τροποποίηση και παράταση του αδιάθετου ποσού των αντληθέντων κεφαλαίων.

3. Σχηματισμός έκτακτου φορολογηθέντος αποθεματικού για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής της ειδικής επένδυσης που υλοποιεί η εταιρεία στα πλαίσια του Ν.2601/1998.

ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Αμαλιάδος 15 και Καλαβρύτων, στη Ν. Κηφισιά Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1.Έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων (ισολογισμός κλπ) απλών και ενοποιημένων της χρήσης 2004 μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Έγκριση της Εκθέσεως (πιστοποιητικού) του Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2004.

3. Έγκριση της Ετήσιας Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου περί των συναλλαγών της Εταιρείας με τις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες σύμφωνα με το αρ. 2 παρ. 4 του ν. 3016/02.

4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή της Εταιρείας από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της χρήσης 2004. 5. Διάθεση αποτελεσμάτων χρήσεως 2004.

6. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2005 και καθορισμός της αμοιβής τους.

7. α) Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων μελών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2004 και β) Προέγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων μελών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2005.

8. Έγκριση αναπλήρωσης κενών θέσεων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

9. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας προς συμψηφισμό ζημιών, με μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής.

10. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 60 εκατομμυρίων ευρώ.

11. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας περί μετοχικού κεφαλαίου, συνεπεία της ανωτέρω μείωσης της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής και της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και κωδικοποίηση του Καταστατικού της σε ενιαίο κείμενο.

12. Εξαίρεση από τις απαγορεύσεις του άρθρου 23 του κ.ν. 2190/20.

13. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διεθνή

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Νοέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v