Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Ιμπέριο και Inform Π. Λύκος πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές για την εισαγωγή της Proton Bank στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Δημόσιες εγγραφές

Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της Proton Bank για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Διάφορα

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα παραστεί στις 10.30, στην τελετή παράδοσης από το Υπουργείο Ανάπτυξης στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών των ειδικών οχημάτων για τον έλεγχο του λαθρεμπορίου καυσίμων.

Στις 12.00, ο Υπουργός θα παραστεί στα εγκαίνια της ανακαινισμένης Βαρβακείου Αγοράς.

Γενικές συνελεύσεις

ΙΜΠΕΡΙΟ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της, Μαυροκορδάτου 11-13, στον Πειραιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με την καταβολή μετρητών στους μετόχους, εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου να προβεί στις σχετικές ενέργειες για την υλοποίησή της και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

2. Ανάθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 § 2 εδ. 3 του Ν. 3156/2003, του δικαιώματος να αποφασίζει για την άντληση ομολογιακού δανείου και να προσδιορίζει τους όρους του και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 15 και 27 του καταστατικού.

3. Ανάθεση της αρμοδιότητας επικύρωσης αντιγράφων των πρακτικών του Δ.Σ. και των Γ.Σ. και στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 14§ εδ. 5 και 28 § 5 του καταστατικού.

4. Μερική τροποποίηση του επενδυτικού σχεδίου (όπως τούτο ισχύει σήμερα) που αφορά τη χρήση των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του κεφαλαίου που αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 11ης Δεκεμβρίου 1999.

5. Έγκριση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της εταιρείας.

6. Διάφορες ανακοινώσεις.

INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:00, στην έδρα της εταιρίας, στο 5ο χλμ. Λ. Βάρης-Κορωπίου, στη θέση Σταμάτη Μίχα Κορωπί, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση των άρθρων 1 και 3 του καταστατικού της εταιρείας.

2. Εκλογή ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ.) σε αντικατάσταση αποβιώσαντος και καθορισμός αμοιβής του.

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Δέλτα Συμμετοχών πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση σημαντικών στρατηγικών εξελίξεων στον Όμιλο ΔΕΛΤΑ, στις 11:30, στο Κέντρο Ιππασίας Γουδή (Ολυμπιακά Ακίνητα) στο Γουδί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v