Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι μετοχές της εταιρίας ΟΠΑΠ διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα προμερίσματος, ενώ παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της ΕΘΝΕΧ λόγω απορρόφησης της από την Εθνική Τράπεζα. Οι εταιρίες Πλ. Θράκης, Nexus Επενδυτική, Μότορ Όιλ και Μπαλλής Χημικά πραγματοποιούν ΓΣ. Επίσης, οι μετοχές της εταιρίας Fanco είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής (0,30 ευρώ).

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπή προμερίσματος

ΟΠΑΠ: 0,48 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας Fanco διαπραγματεύονται στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,30 ευρώ (από 1,00 ευρώ).

* Παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤ/ΚΙΟΥ A.E.” στο Χ.Α., λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την ”ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.”, σύμφωνα με τις αποφάσεις των πρόσφατων Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων των ανωτέρω εταιριών και την αριθ. Κ2-15270/13.12.2005 σχετική απόφαση του Υπ. Ανάπτυξης περί διαγραφής της από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. ”ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ”” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 20 παλαιές (ΚΟ) μετοχές. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών ορίζεται η 21/12/2005.

Γενικές συνελεύσεις

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Δήμο Βιστωνίδος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου λόγω αναπροσαρμογής αξίας ακινήτων και με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.

2. Μετατροπή μετοχών εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές και τροποποίηση του άρθρου 6 του καταστατικού της Εταιρείας.

NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στο ξενοδοχείο ATHENS ELECTRA, Ερμού 5, Τ.Κ. 105 63, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 5ης εταιρικής χρήσης (1.7.2004-30.6.2005), της κατάστασης ταμειακών ροών της 5ης εταιρικής χρήσης (1.7.2004- 30.6.2005) και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 5ης εταιρικής χρήσης (1.7.2004-30.6.2005).

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών για την 6η εταιρική χρήση (1.7.2005-30.6.2006) και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, επί της οδού Ηρώδου Αττικού 12Α, Μαρούσι, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση Ομολογιακού Δανείου σύμφωνα με το άρθρο 6 του νόμου 3156/2003 μέχρι του ποσού των Δολαρίων ΗΠΑ 150.000.000 καθώς και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να διαπραγματευθεί τους ειδικότερους όρους με τις τράπεζες και να επιληφθεί των διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την έκδοση αυτού.

ΜΠΑΛΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε.Β.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 17:00, στην έδρα της εταιρείας, στην Ιωνία Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικαιροποίηση του χρονοδιαγράμματος του αρχικού επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας.

2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Νοέμβριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Εμπορικό ισοζύγιο (Οκτώβριος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Οκτώβριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Νοέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v