Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι μετοχές της εταιρίας Hyatt Regency διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα λήψης έκτακτου μερίσματος (0,28 ευρώ), ενώ οι μετοχές της εταιρίας EFG Eurobank Ergasias χωρίς το δικαίωμα λήψης προμερίσματος (0,36 ευρώ) για τη χρήση του 2005.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή έκτακτου μερίσματος

Hyatt Regency: 0,28 ευρώ.

Αποκοπή προμερίσματος

EFG Eurobank Ergasias: 0,36 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των δικαιωμάτων (ΚΥΠΡΔ) της ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ”, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 19/12/2005.

Γενικές συνελεύσεις

ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο 1ο χιλ. Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου, στο Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3156/03, ποσού 50.000.000 ΕΥΡΩ κατ’ ανώτατο όριο μετά των σχετικών εξασφαλίσεων, σε απλές ομολογίες σε φυσική μορφή, προς το σκοπό της αναδιάρθρωσης του δανεισμού της εταιρείας.

2. Λήψη απόφασης για έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3156/03 ποσού 5.000.000 ΕΥΡΩ κατ’ ανώτατο όριο μετά των σχετικών εξασφαλίσεων, σε απλές ομολογίες σε φυσική μορφή, προς το σκοπό της συμμετοχής της εταιρείας, υπό την ιδιότητά της ως στρατηγικού επενδυτή, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας SEAFARM IONIAN A.E. κατ’ εφαρμογή της εγκριθείσας Συμφωνίας Πιστωτών και Επιχείρησης του άρθρου 44 του Ν.1892/1990.

3. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. της εταιρείας για καθορισμό Τραπεζών που θα συμμετάσχουν στα ως άνω ομολογιακά δάνεια, διενέργεια διαπραγματεύσεων και κατάρτιση συμφωνιών επί των ειδικότερων όρων των ομολογιακών δανείων, καθορισμό εκπροσώπων της εταιρείας για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων και γενικότερα για την ολοκλήρωση κάθε απαραίτητης σχετικής ενέργειας για την έκδοση των ομολογιακών δανείων.

4. Eκλογή Ανεξάρτητου μη Εκτελεστικού Μέλους σε αντικατάσταση προηγούμενου, βάσει των διατάξεων του Ν.3016/2002.

5. Τροποποίηση άρθρου 36 παρ.1 του καταστατικού της εταιρείας προς το σκοπό εναρμόνισης αυτού με τις ισχύουσες διατάξεις του Κ.Ν.2190/1920 και του Ν.3156/2003.

6. Τροποποίηση άρθρου 20 του καταστατικού της εταιρείας με προσθήκη β’ εδαφίου στην παράγραφο 1 περί δυνατότητας συνεδρίασης του Δ.Σ. της εταιρείας στο Νομό Αττικής.

7. Τροποποίηση άρθρου 16 παράγραφος 4 του καταστατικού της εταιρείας, σχετικά με τις εταιρικές εγγυήσεις.

8. Τροποποίηση καταστατικού της εταιρείας με προσθήκη τελικής διάταξης (μετά το άρθρο 57) περί εφαρμογής ισχύουσας νομοθεσίας.

9. Διάφορες αποφάσεις και ανακοινώσεις.

Διάφορα

Διαρκεί το Ανοικτό Φόρουμ για την Ανταγωνιστικότητα με βασικό μήνυμα ότι: ”Η Ανταγωνιστικότητα είναι υπόθεση όλων μας”, το οποίο διοργανώνεται πρωτοβουλία του ΣΕΒ.

Διεθνή

Διάφορα

Πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες το συμβούλιο Ecofin.

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Οκτώβριος).

Αγγλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Οκτώβριος).

Γερμανία

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v