Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι μετοχές της εταιρίας Motor Oil διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα προμερίσματος, ενώ η εταιρία Info - Quest πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, διοργανώνεται ανοικτό forum για την ανταγωνιστικότητα.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή προμερίσματος

Motor Oil: 0,20 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των δικαιωμάτων (ΝΕΛΔ) της ”ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.”, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 8/12/2005.

Γενικές συνελεύσεις

Info - Quest Α.Ε.Β.Ε.; Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της εταιρίας, Αργυρουπόλεως 2Α, Καλλιθέα, 5ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Απόσχιση του Κλάδου Τηλεπικοινωνιών της Εταιρείας και εισφορά του στην εταιρεία με την επωνυμία Q Telecommunications Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2166/1993 - Έγκριση της από 31.8.05 Λογιστικής Κατάστασης (ισολογισμού) μετασχηματισμού του Κλάδου Τηλεπικοινωνιών της Εταιρείας και του Σχεδίου Σύμβασης Απόσχισης - Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διενέργεια κάθε απαραίτητης πράξης, ενέργειας ή δήλωσης για την ολοκλήρωση της απόσχισης και για τον καθορισμό εκπροσώπου για την υπογραφή της σύμβασης απόσχισης.

3. Έγκριση της από 27.10.05 σύμβασης σχετικά με την πώληση του 100% των μετοχών της εταιρείας με την επωνυμία Q Telecommunications Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια και δήλωση για την ολοκλήρωση της ανωτέρω διαδικασίας πώλησης του 100% των μετοχών της Q Telecommunications Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών.

4. Ακύρωση 1.386.950 ιδίων μετοχών της Εταιρείας, με ισόποση μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 12 του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/20, όπως ισχύει και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 παράγραφος 1 του Καταστατικού της Εταιρείας.

5. Τροποποίηση του άρθρου 9 του Καταστατικού της εταιρείας.

6. Διάφορες ανακοινώσεις.

SPRIDER Α.Ε.Β.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 10:00, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, Σύρου, θέση ΟΣΑΜ, Ανθούσα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση Kοινού Ομολογιακού Δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003.

2. Παροχή ειδικής εξουσιοδότησης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας για τον καθορισμό των όρων του κοινού ομολογιακού δανείου, μη -μετατρέψιμου σε μετοχές, και την υλοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης για την έκδοση αυτού του ομολογιακού δανείου.

Διάφορα

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) διοργανώνει ”Ανοικτό Φόρουμ” με βασικό μήνυμα: ”Η Ανταγωνιστικότητα είναι Υπόθεση Όλων μας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v