Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρία LogicDis πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ ανακοινώνεται ο δείκτης αξίας λιανικών πωλήσεων για το μήνα Σεπτέμβριο.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

LOGICDIS Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική και μετ’ αναβολή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, στην έδρα της Εταιρίας, Αγίου Κωνσταντίνου 59 - 61, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ακύρωση 992.831 ιδίων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η κάθε μία με ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό που αντιστοιχεί στις ακυρούμενες μετοχές, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 12 του ΚΝ 2190/1920 και μεταφορά της, υπέρ την ονομαστική αξία κάθε μετοχής, αξίας κτήσης σε ειδικό λογαριασμό.

2. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με συνένωση μετοχών (reverse split).

3. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.

5. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας συνεπεία των ανωτέρω και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο.

6. Έγκριση αλλαγής χρήσεως αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που αποφασίστηκε με την από 22.12.2004 Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

7. Έγκριση προγράμματος διαθέσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock options) για την απόκτηση μετοχών της εταιρίας από το προσωπικό της εταιρίας (άρθρο 13 παρ.9 κ.ν. 2190/1920).

8. Σύναψη ομολογιακού μη μετατρέψιμου δανείου και παροχή σχετικής εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. της εταιρίας.

9. Τροποποίηση του άρθρου 15 του καταστατικού της Εταιρίας (εξαιρετική απαρτία και πλειοψηφία της Γ.Σ. - εναρμόνιση με τον Ν. 3156/2003).

Οικονομικά στοιχεία

Ανακοίνωση του δείκτη αξίας λιανικών πωλήσεων (Σεπτέμβριος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ποσοστό ανεργίας (Νοέμβριος).

- Πωλήσεις οχημάτων (Νοέμβριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Οκτώβριος).

Σάββατο 3/12

Διάφορα

O Σύνδεσµος Ελληνικών Βιοµηχανιών (ΣΕΒ), το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η Οµοσπονδία Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Ελλάδος διοργανώνουν εκδήλωση, µε θέµα: ”Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Συνέργια επιχειρήσεων και εθελοντικών οργανώσεων”, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών (αίθουσα ”Τερψιχόρη C”) και στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου ”Money Show”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v