Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η Alpha Bank ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005, ενώ η εταιρία Μπαλλής Χημικά πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Αλέξιος Πιλάβιος, πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου, ενώ ανακοινώνεται ο δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία για τον Οκτώβριο.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των δικαιωμάτων (ΕΕΓΑΔ) της εταιρίας ”Η ΕΘΝΙΚΗ” (ΕΛΛ. ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝ. ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ), συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 05/12/2005.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 2 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 10 παλαιές (ΚΟ) μετοχές. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών ορίζεται η 7/12/2005. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 1,95 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΜΠΑΛΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε.Β.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 19:00, στην έδρα της εταιρίας, στην περιοχή Ιωνίας Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικαιροποίηση του χρονοδιαγράμματος του αρχικού επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας. 2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Alpha Bank ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Οκτώβριος).

Συνεντεύξεις τύπου

O Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Αλέξιος Πιλάβιος, πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου στις 15:00 μ.μ., στα γραφεία της Επιτροπής (Κολοκοτρώνη 1 και Σταδίου, 4ος όροφος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Έκδοση του Beige Book της FED.

Γαλλία

- Ποσοστό ανεργίας (Οκτώβριος).

Γερμανία

- Ποσοστό ανεργίας (Νοέμβριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη επιχειρηματικού κλίματος (Νοέμβριος).

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Νοέμβριος).

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v