Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες ΟΤΕ, Αγροτική Τράπεζα και Folli - Follie ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου του 2005, ενώ η εταιρία Albio Συμμετοχών πραγματοποιεί γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα συναντηθεί στις 17:00 μ.μ., με αντιπροσωπεία του Γερμανικού Εργοδοτικού Συνδέσμου (BDA), επικεφαλής της οποίας είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Dr. Dieter Hundt. Στην αντιπροσωπεία μετέχουν, επίσης, η Διευθύντρια Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων του BDA, Renate Hornung-Draus και η Διευθύντρια του Γραφείου Βρυξελλών του Συνδέσμου, Alexandra Schoenaich-Carolath. Την αντιπροσωπεία θα συνοδεύσουν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο Εμπορικός Ακόλουθος της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Klemens Semtner.

Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφεται στις 16:00 μ.μ., στο υπουργείο Δικαιοσύνης ανάμεσα στα μέλη της Ειδικής Επιτροπής των Γενικών Γραμματέων των συναρμόδιων Υπουργείων, που έχει συσταθεί από τον υπουργό, Αναστάση Παπαληγούρα, με σκοπό το συντονισμό σε πολιτικό επίπεδο για την εφαρμογή των διατάξεων του Ν.3064/2000 ”Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων, 13 Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ενδυνάμωση της συνεργασίας της Πολιτείας με την Κοινωνία των Πολιτών για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του σοβαρού φαινομένου της εμπορίας ανθρώπων.

Γενικές συνελεύσεις

ALBIO Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Λάρισας Αθηνών, Λάρισα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση: α) του από 31-8-2005 Σχεδίου Σύμβασης των ανωνύμων εταιριών ALBIO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ και ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και β) της έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφούμενης εταιρίας.

2. Έγκριση της συγχώνευσης των ανωνύμων εταιριών ALBIO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ και ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του κ.ν.2190/20 και των άρθρων 1-5 του ν.2166/93.

3. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρίας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης σύμβασης συγχώνευσης.

4. Αλλαγή της επωνυμίας και τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού.

5. Αλλαγή του σκοπού και τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού.

6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, Αγροτική Τράπεζα και Folli - Follie ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v