Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρίες Τιτάν και Hyatt ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005, ενώ η εταιρία Ελινόϊλ πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, σήμερα θα εκποιηθούν 198.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”FORTHNET”.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές πράξεις

Σήμερα 25/11/05 μετά το πέρας της συνεδρίασης, σύμφωνα με την αρ. 8/609/7.11.2005 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη ημέρα 198.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”FORTHNET”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής της 25/11/2005 σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (-5%). Το σύστημα θα δέχεται κατά τη διάρκεια της εκποίησης εντολές αγοράς με απόκλιση από -10% μέχρι +10% επί της τιμής κλεισίματος της σημερινής συνεδρίασης, ο επισπεύδων όμως δύναται να μην κάνει αποδεκτές τιμές αγοράς κατώτερες από την τιμή εκκίνησης.

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΙΝΟΪΛ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, Πηγών 33, Κηφισιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Παροχή εξουσίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου καθώς, και για τον καθορισμό των όρων αυτού.

2. Παροχή ειδικής εγκρίσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την σύναψη συμβάσεως μεταβίβασης οικοπέδου στη ΒΙ.ΠΕ Βόλου προς την θυγατρική της εταιρία ΕΛΙΝ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ Α.Ε. καθώς και συμβάσεων εμπορικής συνεργασίας, εκμίσθωσης χώρων και παροχής υπηρεσιών μεταξύ των δυο εταιριών.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρίες Τιτάν και Hyatt ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005.

Οικονομικά στοιχεία

- Προσωρινά στοιχεία εμπορευματικών συναλλαγών (Σεπτέμβριος).

Διεθνή

Αγγλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ΄τρίμηνο).

- Τιμές εισαγωγών – εξαγωγών (γ΄τρίμηνο).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Νοέμβριος).

Σάββατο 26/11

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Μ. Ι. Μαΐλλης ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v