Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Coca - Cola και Γερμανός ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου, ενώ η εταιρία Interfish πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, οι εταιρίες Άκτιβ και Αθηνά διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής, ενώ παύει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των δικαιωμάτων (ΛΑΝΕΔ) της Lannet, συμμετοχής στην πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, και μετά την μείωση και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, οι μετοχές της εταιρίας ”ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ”, είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία ευρώ 1,50 (από ευρώ 2,15).

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,78 (από ευρώ 0,74).

* Παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των δικαιωμάτων (ΛΑΝΕΔ) της ”ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ”, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 28/11/2005.

Γενικές συνελεύσεις

INTERFISH ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Λάρυμνα Λοκρίδας Ν. Φθιώτιδας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή / προσδιορισμό ανεξαρτήτων μελών κατά τις διατάξεις του Ν. 3.016 / 2002, όπως ισχύει.

2. Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης επενδυτικού σχεδίου / Έγκριση απόφασης του Δ.Σ. της Εταιρίας περί παρατάσεως χρονοδιαγράμματος υλοποίησης επενδυτικού προγράμματος περιλαμβανομένου στο Ενημερωτικό Δελτίο για την εισαγωγή μετοχών της Εταιρίας στο ΧΑ και αλλαγής χρήσεως μέρους των κεφαλαίων, που αντλήθηκαν από το ΧΑ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Γερμανός και Coca – Cola ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με στόχο την παρουσίαση του Κώδικα Αρχών για τη Διατροφή, τη Φυσική Δραστηριότητα και την Υγεία, που συμφώνησαν τα Μέλη του, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για το συντονισμό των δράσεων της εθνικής πλατφόρμας, στις 13:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, αίθουσα Golden Room.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Ευρωζώνη

- Νέες βιομηχανικές παραγγελίες (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v