Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Ξεκινά η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Emporiki Bank. Επίσης, η εταιρία Euroline πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικότερο θέμα της τη συγχώνευση με απορρόφηση της Marfin Global Investments, ενώ η εταιρία Γρ. Σαράντης ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Ξεκινά η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Emporiki Bank κατά 145.630.617,00 ευρώ, η οποία θα διαρκέσει έως τις 21 Δεκεμβρίου 2005.

* Ξεκινά η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Ασφαλιστικής κατά 129.106.800 ευρώ, η οποία θα διαρκέσει ως τις 5 Δεκεμβρίου.

Γενικές συνελεύσεις

EUROLINE ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 16:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος ΑΕ, Λεωφ. Κηφισίας 24 Β, ισόγειο, Αμαρούσιο Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Συγχώνευση δια απορροφήσεως από την Εταιρία της τελούσας υπό εκκαθάριση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία MARFIN GLOBAL INVESTMENTS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στο Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του κ.ν. 2190/1920, του ν. 2166/1993 και εν γένει της εμπορικής νομοθεσίας.

2. Υποβολή Λογιστικής Κατάστασης της 30.6.2005.

3. Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης δια απορροφήσεως από την Εταιρία της τελούσας υπό εκκαθάριση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ”MARFIN GLOBAL INVESTMENTS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ”, της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου προς τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων επί του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης (άρθρο 69 παρ. 4 του κ.ν. 2190/1920) και των Εκθέσεων και λοιπών Δηλώσεων Ανεξάρτητου Ελεγκτικού Οίκου σχετικά με τις αποτιμήσεις των συγχωνευομένων εταιριών, τη σχέση ανταλλαγής και την επίπτωση της συγχώνευσης στην Εταιρία σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

4. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρίας για την υπογραφή της σύμβασης συγχώνευσης μεταξύ της Εταιρίας και της τελούσας υπό εκκαθάριση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ”MARFIN GLOBAL INVESTMENTS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ”, κάθε σχετικής δικαιοπραξίας ή δήλωσης και εν γένει την διενέργεια κάθε αναγκαίας πράξης για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

5. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την κατάρτιση συμβάσεων με τον σύμβουλο ή τον ανάδοχο, την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, την κατάρτιση του ενημερωτικού δελτίου, την εισαγωγή και διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κάθε συναφούς θέματος. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας.

6. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου α) με εισφορά του μετοχικού κεφαλαίου της τελούσας υπό εκκαθάριση απορροφώμενης ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ”MARFIN GLOBAL INVESTMENTS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ”, β) με κεφαλαιοποίηση μέρους του Λογαριασμού Ειδικού Αποθεματικού ”Διαφορά από μετατροπή μετοχικού κεφαλαίου σε ευρώ της Εταιρίας”, μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας.

7. Έγκριση τροποποιήσεων της συμβάσεως απεριορίστου εντολής διαχειρίσεως επενδυτικών χαρτοφυλακίων και παρακαταθήκης χρεογράφων καθώς και της συμβάσεως θεματοφυλακής της Εταιρίας, λαμβανομένων υπ’ όψιν ιδίως των διατάξεων του ν. 3371/2005.

8. Λοιπά Θέματα και Ανακοινώσεις.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η εταιρία Γρ. Σαράντης ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v