Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η εταιρία Cosmote ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005, ενώ οι εταιρίες Intracom Κατασκευές, Intramet, ΟΠΑΠ και Veterin πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Cosmote ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”FEEDUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡIΑ” στο Χ.Α., λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την ”ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε.”, σύμφωνα με τις αποφάσεις των πρόσφατων Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων των ανωτέρω εταιριών και την αριθ. Κ2-13094/11.11.2005 σχετικής απόφασης του Υπ. Ανάπτυξης περί διαγραφής της από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. τα 36.902.690 δικαιώματα (ΛΑΝΕΔ) της εταιρίας ’ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.’, συμμετοχής στην πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών, διαπραγματεύσιμα από 14/11/2005 έως και 22/11/2005, με κωδικό ISIN GRX292003019, ελεύθερο ημερήσιο όριο διακύμανσης και τιμή εκκίνησης δικαιώματος € 0,11. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 14/11/2005 έως και 28/11/2005.

* ΑΜΚ λόγω συγχώνευσης της ”ΝΗΡΕΥΣ - ΙΧΘ/ΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε.” με απορρόφηση της ”FEEDUS Α.Ε.Β.Ε.” με έκδοση 11.362.843 νέων (ΚΟ) μετοχών, με βάση τις σχέσεις ανταλλαγής: i) κάθε μέτοχος της απορροφώσας ανταλλάσσει κάθε 1 παλαιά μετοχή με 1 νεοεκδιδόμενη μετοχή, ii) κάθε μέτοχος της απορροφώμενης (πλήν μετόχου ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.) ανταλλάσσει κάθε 1 παλαιά μετοχή με 1 νεοεκδιδόμενη μετοχή. Η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών, καθώς επίσης και οι επερχόμενες αλλαγές ως συνέπεια της συγχώνευσης θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση της εταιρείας.

Διευκρινίζεται ότι επειδή η προσαρμοσμένη τιμή συμπίπτει με την τιμή κλεισίματος της μετοχής της εταιρίας, δεν υπάρχει διαφοροποίηση στα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής που ορίζει η αριθ. 18/291/22.01.2004, όπως ισχύει, απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, 19,5 χ.θ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση του από 28-7-05 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης της Εταιρείας μας με απορρόφηση της Εταιρείας με την επωνυμία ΙΝΤΡΑΜΕΤ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ και το διακριτικό τίτλο INTRAMET μετά από ακρόαση: α) του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Απορροφώμενης εταιρείας, β) της έκθεσης του Ορκωτού-Ελεγκτή -Λογιστή για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της Απορροφώμενης εταιρείας, γ) της έκθεσης του Πιστωτικού Ιδρύματος σχετικά με τις αποτιμήσεις αξιών των συγχωνευομένων εταιρειών, του καθορισμού της σχέσης ανταλλαγής των συγχωνευομένων εταιρειών και των λοιπών στοιχείων που προβλέπονται στο άρθρο 322 του Κανονισμού του Χ.Α., δ) της επεξηγηματικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας επί του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης.

2. Έγκριση της συγχώνευσης της Εταιρείας μας με απορρόφηση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΙΝΤΡΑΜΕΤ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ και το διακριτικό τίτλο INTRAMET, σύμφωνα με τα άρθρα 69 - 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και τα άρθρα 1 - 5 του Ν. 2166/1993.

3. Παροχή ειδικής έγκρισης (άδειας), κατ’ εφαρμογή του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920, της συγχώνευσης της Εταιρείας μας με απορρόφηση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΙΝΤΡΑΜΕΤ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ και το διακριτικό τίτλο INTRAMET.

4. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης σύμβασης συγχώνευσης και για τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης που είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

5. Έγκριση όλων των μέχρι σήμερα αποφάσεων και ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου και των εκπροσώπων της Εταιρείας σχετικά με την ως άνω Συγχώνευση.

6. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό του εισφερόμενου μετοχικού κεφαλαίου της Απορροφωμένης Εταιρείας ύψους 6.510.000,00 ΕΥΡΩ με ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 328.125,00 ΕΥΡΩ, που αντιστοιχεί στην ονομαστική αξία των 1.093.750 μετοχών της Απορροφωμένης Εταιρείας, τις οποίες η ίδια κατέχει και οι οποίες, συνεπεία αποσβέσεως λόγω συγχύσεως, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 16 & 75 παρ. 4 του Κ.Ν. 2190/1920, πρέπει να ακυρωθούν. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας. Χορήγηση εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει για τη διάθεση και τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων.

7. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, όπως τη χορήγηση αδειών και εγκρίσεων, την κατάρτιση και έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου της Εταιρείας για την συγχώνευση με απορρόφηση της Εταιρείας με την επωνυμία ”ΙΝΤΡΑΜΕΤ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.” και το διακριτικό τίτλο ”INTRAMET” και την εισαγωγή και διαπραγμάτευση των μετοχών της Εταιρείας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχώνευσης.

8. Τροποποίηση των άρθρων 1 (Σύσταση-Επωνυμία) και 3 (Σκοπός) του Καταστατικού της Εταιρείας.

9. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο.

10. Παροχή ειδικής έγκρισης (άδειας), κατ’ εφαρμογή του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920, για την αγορά ακινήτου.

11. Παροχή ειδικής έγκρισης (άδειας) για τη σύναψη ή/και την τροποποίηση συμβάσεων παροχής υπηρεσιών με μέλη Δ.Σ. και λοιπά πρόσωπα που ορίζονται στο άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

12. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΙΝΤΡΑΜΕΤ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας ΙΝΤΡΑΚΟΜ, 19,5 χ.θ. της Νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση του από 28-7-05 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης της Εταιρείας με την επωνυμία ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και τον διακριτικό τίτλο INTRAΚΑΤ με απορρόφηση της Εταιρείας μας μετά από ακρόαση: α) του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Απορροφώμενης εταιρείας, β) της έκθεσης του Ορκωτού-Ελεγκτή-Λογιστή για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της Απορροφώμενης εταιρείας, γ) της έκθεσης του Πιστωτικού Ιδρύματος σχετικά με τις αποτιμήσεις αξιών των συγχωνευομένων εταιρειών, του καθορισμού της σχέσης ανταλλαγής των συγχωνευομένων εταιρειών και των λοιπών στοιχείων που προβλέπονται στο άρθρο 322 του Κανονισμού του Χ.Α., δ) της επεξηγηματικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας επί του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης.

2. Έγκριση της συγχώνευσης της Εταιρείας με την επωνυμία ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και τον διακριτικό τίτλο INTRAΚΑΤ με απορρόφηση της Εταιρείας μας, σύμφωνα με τα άρθρα 69 - 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και τα άρθρα 1 - 5 του Ν. 2166/1993.

3. Παροχή ειδικής έγκρισης (άδειας), κατ’ εφαρμογή του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920, της συγχώνευσης της Εταιρείας με την επωνυμία ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και τον διακριτικό τίτλο INTRAΚΑΤ με απορρόφηση της Εταιρείας μας.

4. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης σύμβασης συγχώνευσης και για τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης που είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

5. Έγκριση όλων των μέχρι σήμερα αποφάσεων και ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου και των εκπροσώπων της Εταιρείας σχετικά με την ως άνω Συγχώνευση.

6. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΟΠΑΠ Α.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού 62, Περιστέρι Αττικής, λόγω μη πραγματοποίησης των εργασιών της Eκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας στις 25/10/2005 ελλείψει απαρτίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση Καταστατικού. Τροποποίηση, κατάργηση των άρθρων: - Τροποποίηση του άρθρου 1 - Σύσταση - Επωνυμία, - Τροποποίηση του άρθρου 11 - Όργανα Διοίκησης, - Τροποποίηση του άρθρου 12 - Σύνθεση και Θητεία Διοικητικού Συμβουλίου, - Τροποποίηση του άρθρου 13 - Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου, - Τροποποίηση του άρθρου 16 - Απαρτία - Πλειοψηφία - Αντιπροσώπευση μελών, - Τροποποίηση του άρθρου 31 - Συνήθης απαρτία και πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης, - Τροποποίηση του άρθρου 49 - Εφαρμογή του Κωδ. Ν 2190/1920, - Τροποποίηση του άρθρου 52 - Λογότυπο ΟΠΑΠ Α.Ε., - Τροποποίηση του άρθρου 53 - Υφιστάμενο Διοικητικό Συμβούλιο, - Κατάργηση του άρθρου 54 - Ελεγκτές της πρώτης εταιρικής χρήσης, - Κατάργηση του άρθρου 55 - Μεταβατικές Αρμοδιότητες Διευθύνοντος Συμβούλου, - Τροποποίηση του άρθρου 56 - Εξουσιοδότηση.

2. Εκλογή Μελών Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις παρ. 2,3 και 4 του άρθρου 14 του Ν 3336/2005.

3. Εκλογή ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν 3016/2002.

4. Τροποποίηση Σύμβασης Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

5. Έγκριση Αναπροσαρμογής Προγράμματος Χορηγιών της εταιρείας για την εταιρική χρήση 1.1.2005 έως 31.12.2005 και προέγκριση Προγράμματος Χορηγιών για την εταιρική χρήση 1.1.2006 έως 31.12.2006.

6. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.

VETERIN A.B.E.E.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στον Ασπρόπυργο Αττικής, θέση Βραγκό, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εταιρείας σε 0,30 ΕΥΡΩ με ταυτόχρονη διαγραφή ζημιών προηγούμενων χρήσεων.

2. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με δικαίωμα προτίμησης των μετόχων, παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

3. Έγκριση καταβληθείσας αποζημίωσης προς τον κ. Αλέξανδρο Καραμπά.

4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Διάφορα

Η ΑΤΕ ΑΕΔΑΚ πραγματοποιεί παρουσίαση των νέων προϊόντων της, καθώς και τη συνεργασία της με την Edmond De Rothschild Asset Management στις 12:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Athens Plaza.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο Πρόεδρος, Νίκος Αναλυτής, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ), πραγματοποιούν συνέντευξη στις 12:00 μ.μ., στο κτίριο της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23), όπου θα παρουσιαστεί η ειδική έκδοση ”Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, 50 + καλές πρακτικές”, η οποία περιλαμβάνει πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζονται οικειοθελώς από επιχειρήσεις μέλη του και αποτελεί την πρώτη αυτού του είδους έκδοση στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v