Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Ανακοινώνονται ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής Σεπτεμβρίου, καθώς και στοιχεία για τους εθνικούς λογαριασμούς του γ’ τριμήνου. Επίσης, ο Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την επίσημη έναρξη των εργασιών του συνεδρίου ”Προοπτικές για επενδύσεις στην Ελλάδα”.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Διάφορα

Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου στις 8:45 π.μ. κάνει την επίσημη έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου με θέμα ”Προοπτικές για επενδύσεις στην Ελλάδα”. Στο επίσημο γεύμα που θα παρατεθεί από τους διοργανωτές, το μεσημέρι της ίδιας μέρας για όλους όσους συμμετέχουν στο Συνέδριο, θα είναι κεντρικός ομιλητής ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης. Επίσης, το απόγευμα οι Υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας θα επισκεφθούν το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης για να παραβρεθούν στη λήξη της συνεδρίασης.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤ/ΚΙΟΥ A.E.” στο Χ.Α., λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.”, σύμφωνα με τις αποφάσεις των πρόσφατων Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων των ανωτέρω εταιριών και την αριθ. Κ2-13684/10.11.2005 σχετικής απόφασης του Υπ. Ανάπτυξης περί διαγραφής της από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Σεπτέμβριος).

- Εθνικοί λογαριασμοί (γ΄τρίμηνο).

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών και εκροών στη γεωργία – κτηνοτροφία.

Σάββατο, 12/11

Διάφορα

Στα πλαίσιο επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, πραγματοποιεί ομιλία σε μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνουν Ομογενειακές Οργανώσεις και εφημερίδες της Ομογένειας, όπου και θα βραβευθεί για την προσφορά του στον Ελληνισμό της διασποράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v