Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου, ενώ η εταιρία MFG Group προχωρά στην καταβολή προσωρινού μερίσματος 0,30 ευρώ. Επίσης, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Ιαπωνία.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Ιαπωνία έως τις 13 Νοεμβρίου, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών, Π. Μολυβιάτη, και τον υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Θ. Ρουσόπουλο. H επίσκεψη λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των άριστων πολιτικών σχέσεων Ελλάδας - Ιαπωνίας, τόσο σε διμερές επίπεδο, όσο και σε θέματα πολυμερούς και περιφερειακής συνεργασίας.

* Ο υπουργός της Δικαιοσύνης, Αναστάσης Παπαληγούρας, θα δεχθεί στις 14:00 μ.μ., στο γραφείο του, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 4.477.425 νέες (KO) μετοχές της εταιρίας ”ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.”, που προέκυψαν από τη πρόσφατη μετατροπή των (ΠΟ) μετοχών της εταιρίας σε ισάριθμες (ΚΟ) μετοχές. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο Χ.Α. ανέρχεται σε 19.402.189 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,60 ευρώ εκάστη.

Ημερίδες

* Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου Το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα, ”Νέες Μονάδες Ηλεκτροπαραγωγής από Ανεξάρτητους Παραγωγούς και η Συμβολή τους στο Ενεργειακό Σύστημα της Χώρας”, στο αμφιθέατρο της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, στο κτίριο Διοικητού Θεόδωρου Β. Καρατζά (Αιόλου 82-84).

Καταβολή μερισμάτων

MARFIN FINANCIAL GROUP: 0,30 ευρώ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Εμπορικό ισοζύγιο (Σεπτέμβριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Αγγλία

- Ανακοίνωση επιτοκίων από την Τράπεζα της Αγγλίας (Νοέμβριος).

Γαλλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Σεπτέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Σεπτέμβριος).

Ευρωζώνη

- Έκδοση του μηνιαίου report της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Νοέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών του ΟΟΣΑ (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v