Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το συμβούλιο Ecofin. Επίσης, η εταιρία Ευρωσύμβουλοι πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικότερο θέμα της την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, ενώ ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Π. Παναγιωτόπουλος, πραγματοποιεί συνάντηση με το προεδρείο της ΟΤΟΕ.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, θα συναντηθεί με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (Ο.Τ.Ο.Ε.) και θα συζητήσει με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 μ.μ., στο υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, στην αίθουσα ”Ευάγγελος Γιαννόπουλος”.

* Στις 11:00, θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή με θέματα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και ειδικότερα αυτά που αφορούν στη ναυτική εκπαίδευση.

* Συνεδριάζει για πρώτη φορά στις 14:30 μ.μ., παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή την οποία συνέστησε ο κ. Αναστάσης Παπαληγούρας για την αναμόρφωση του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, με έκδοση 14.761.076 νέων (ΚΟ) μετοχών, σε αναλογία 4 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 10 παλαιές (ΚΟ) μετοχές και τιμή διάθεσης εκάστης ευρώ 1,04. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 14/11/2005 έως και 28/11/2005 και η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο Χ.Α. από 14/11/2005 έως και 22/11//2005.

Διευκρινίζεται ότι βάσει της αριθ. 18/291/22.1.2004 απόφασης της Ε.Κ., όπως ισχύει, τα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής μόνο για τη συνεδρίαση του Χ.Α. της 08/11/2005, ορίζονται ως εξής: +10% (και κατ’ επέκταση +20%) στην τιμή κλεισίματος της μετοχής της τελευταίας συνεδρίασης του Χ.Α. (07/11/2005): ευρώ 1,30 και –10% (και κατ’ επέκταση -20%) στην προσαρμοσμένη τιμή της μετοχής που προκύπτει λόγω της αύξησης: ευρώ 1,23.

Γενικές συνελεύσεις

ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Θεσσαλονίκη, Αντώνη Τρίτση 21, Πυλαία, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 565.200,00 Ευρώ με κεφαλαιοποίηση ισόποσου ποσού από το ειδικό αποθεματικό που έχει σχηματισθεί από τη διαφορά της τιμής έκδοσης μετοχών υπέρ το άρτιο, με την έκδοση 942.000 κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0.60 Ευρώ εκάστη, και τη δωρεάν διανομή στους μετόχους της εταιρίας, σε αναλογία 2 (δύο) νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 10 (δέκα) παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

3. Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας.

4. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Συνέδρια

Διαρκεί στο ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ το 16ο ετήσιο συνέδριο ”Η ώρα της Οικονομίας - ΗΠΑ, Ελλάδα & Αραβικός Κόσμος - Εξωστρέφεια και Ανάπτυξη”, με συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων από το χώρο των επιχειρήσεων και της οικονομίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που διοργανώνεται από το Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο.

Διεθνή

Διάφορα

Συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το συμβούλιο Ecofin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v