Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη και Ipirotiki πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, το Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 16ο ετήσιο συνέδριο: ”Η ώρα της Οικονομίας - ΗΠΑ, Ελλάδα & Αραβικός Κόσμος - Εξωστρέφεια και Ανάπτυξη”.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ Α.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, Σόλωνος 98, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Συμπλήρωση σκοπού της εταιρείας και ανάλογη τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού.

2. Επαύξηση των μελών του Δ.Σ. από 5 μέλη σε 7 μέλη και ανάλογη τροποποίηση του άρθρου 13 του Καταστατικού.

3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στην οδό Λένορμαν 195 & Αμφιαράου, 104 42 Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ενημέρωση των Μετόχων από το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο για την πορεία διάσωσης της εταιρίας και έγκριση των ενεργειών του.

2. Λήψη μέτρων για την εξυγίανση της εταιρίας.

3. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Διάφορα θέματα.

Διάφορα

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης, θα δεχθεί στις 10:30 π.μ., τους εκπρόσωπους των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ.

Ημερίδες

Ημερίδα με θέμα ”Ο έλεγχος των δημοσίων δαπανών και η συνεργασία των υπηρεσιών δημοσιονομικού ελέγχου (ΥΔΕ) με τις περιφέρειες και τις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις” και με στόχο τον αποδοτικότερο έλεγχο των δημοσίων δαπανών και την αποτελεσματικότερη συνεργασία των εμπλεκομένων υπηρεσιών, πραγματοποιείται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, σε συνεργασία με τη Σχολή Επιμόρφωσης Υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, στο ξενοδοχείο ”ΤΙΤΑΝΙΑ”.

Συνέδρια

Το Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 16ο ετήσιο συνέδριο ”Η ώρα της Οικονομίας - ΗΠΑ, Ελλάδα & Αραβικός Κόσμος - Εξωστρέφεια και Ανάπτυξη”, με συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων από το χώρο των επιχειρήσεων και της οικονομίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο ξενοδοχείο Αθήναιον Ιντερκοντινένταλ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v