Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών και η Λέσχη Επιχειρηματικότητας πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα 2004 - 2005. Επίσης, οι εταιρίες ΟΤΕ, Καρδασιλάρης και Γενική Εμπορίου πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

Κ. ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ Α.E.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στο νέο εργοστάσιο της εταιρίας στο 2ον χλμ περιφερειακής οδού Σχηματαρίου-Οινόης, στην θέση Ραχίλη, Σχηματάρι Βοιωτίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Την επέκταση του σκοπού της εταιρείας στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις, για την δημιουργία φυτειών αμυγδάλων σε ιδιόκτητες ή μισθωμένες αγροτικές εκτάσεις. Σχετική τροποποίηση του άρθρου του καταστατικού που αφορά τον σκοπό της εταιρείας.

2. Αγορά από την εταιρεία ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ.5 Κ.Ν. 2190/1920 μέχρι 10% του συνόλου των μετοχών της, αφαιρουμένων των όσων κατέχει από προηγούμενες αγορές.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Α.Ε.; Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, στην έδρα της εταιρίας, 18ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003 και του Κ.Ν. 2190/1920.

2. Παροχή άδειας για σύναψη συμβάσεων εργασίας ή εντολής της εταιρίας με μέλη του Δ.Σ. και καθορισμός ανωτάτου ορίου των αποδοχών τους.

ΟΤΕ Α.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 16:00, στο Διοικητικό Μέγαρο του Οργανισμού, Κηφισίας 99, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση πρότασης για τυπική κατάργηση των προγραμμάτων διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock options) στα διευθυντικά στελέχη και το προσωπικό του ΟΤΕ καθώς και στα διευθυντικά στελέχη συνδεδεμένων με τον ΟΤΕ εταιρειών, τα οποία εγκρίθηκαν με αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Μετόχων της 4-9-2001 και της 28-1-2002.

2. Καθορισμός αποζημιώσεων του Προέδρου και των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, καθώς και του Προέδρου και των μελών της Επιτροπής Αμοιβών και Ανθρώπινου Δυναμικού, από 1.7.2005.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί στις 10:00 π.μ., με τη Δήμαρχο Αθηναίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

* Το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και η Λέσχη Επιχειρηματικότητας πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: ”Η Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα 2004 -2005”, στις 17:30 μ.μ., στο Μέγαρο Διοικητού Θεόδωρου Β. Καρατζά - Αμφιθέατρο (Αιόλου 82-84).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ποσοστό ανεργίας (Οκτώβριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Οκτώβριος).

Γερμανία

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v