Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 2.557.070 (ΚΟ) και 179.130 (ΠΟ) νέες μετοχές της εταιρίας ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ”, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, ενώ οι εταιρίες Space Hellas, ΓΕΚΕ, Αλουμίνιο της Ελλάδος, Πειραιώς ΑΕΕΑΠ και Εθνική Ασφαλιστική πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 2.557.070 (ΚΟ) και 179.130 (ΠΟ) νέες μετοχές της εταιρίας ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ”, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 3.201.354,00 ευρώ.

Διάφορα

Σύσκεψη με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλη Λιάπη, για θέματα σχετικά με την Ολυμπιακή και το νομοσχέδιο για τις ΔΕΚΟ θα έχει στις 13:00 μ.μ. ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης.

Γενικές συνελεύσεις

SPACE HELLAS A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας αυτής, Αγία Παρασκευή (Λ. Μεσογείων 312 με θέμα ημερήσιας διάταξης: ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ”SPACE NET ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SPACE HELLAS A.E. ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ.

ΓΕΚΕ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Κηφισίας 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση της ληφθείσης απόφασης από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 24/06/2005 επιστροφής μέρους των αντληθέντων κεφαλαίων από την δημόσια εγγραφή του έτους 2000 με αντίστοιχη μείωση του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο σύμφωνα με το έγγραφο αρ. πρωτ. Κ2-9496/29/07/05 του Υπουργείου Ανάπτυξης (Διεύθυνση ΑΕ & Πιστεως).

2. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο(δημόσια εγγραφή) χωρίς την έκδοση νέων μετοχών αλλά με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

3. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής και επιστροφή ολόκληρου του ποσού της μειώσεως σε μετρητά στους μετόχους της εταιρείας.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

5. Λοιπά θέματα και διάφορες ανακοινώσεις.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας, στις 17:00, στην έδρα της εταιρίας, οδός Σέκερη 1, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Συμπλήρωση του σκοπού της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της, με την προσθήκη της ακόλουθης περιόδου στην παράγραφο 1 αυτού: ”Η παραγωγή και εμπορία οποιασδήποτε μορφής ενέργειας”.

2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προς προσαρμογή του αριθμού των μελών του στα νέα όρια του πρόσφατα τροποποιηθέντος καταστατικού της Εταιρείας.

3. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους Διοικητικού Συμβουλίου και έγκριση αποφάσεων Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις αποκτηθείσες ίδιες μετοχές της εταιρείας, στα πλαίσια του άρθρου 16 κν 2190/20, ιδίως τις διατάξεις των παρ 5, 6 σε συνδ. με 12,13 του ιδίου άρθρου, επί δε περιπτώσεως της παρ. 12 λήψη απόφασης για μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, σχετική τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού και κωδικοποίησή του.

5. Διάφορες ανακοινώσεις, προτάσεις, αποφάσεις.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.Ε.Α.Π.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στην Αθήνα, στην αίθουσα Συσκέψεων του 6ου ορόφου του κτιρίου της Τράπεζας Πειραιώς (Λ. Συγγρού 87), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Παροχή εγκρίσεως για την απόκτηση παγίου στοιχείου (ακινήτου) κατά την έννοια των διατάξεων του άρθρου 10 κ.ν. 2190/1920.

2. Διάφορες Ανακοινώσεις.

Η ΕΘΝΙΚΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στo Μέγαρο Θ. Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, επί των οδών Αιόλου 82-84 & Σοφοκλέους, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μεταφορά των Κεντρικών Γραφείων της Εταιρίας. - Τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρίας.

2. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας με την καταβολή μετρητών κατά ποσό ΕΥΡΩ 129.106.800,00 και με την έκδοση νέων μετοχών. - Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας.

3. Διάφορες ανακοινώσεις και λοιπά θέματα.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις οχημάτων (Οκτώβριος).

Γερμανία

- Ποσοστό ανεργίας (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v