Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι μετοχές της εταιρίας Marfin Financial Group διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα προσωρινού μερίσματος για τη χρήση του 2005.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή προσωρινού μερίσματος

MARFIN FINANCIAL GROUP: 0,30 ευρώ.

Διάφορα

Ύστερα από οδηγίες του υπουργού Ανάπτυξης, Δημήτρη Σιούφα, ο ειδικός γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα, Σπύρος Ευσταθόπουλος, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κοζάνη, τα Γρεβενά, τη Φλώρινα και την Καστοριά. Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πολιτικής του υπουργείου Ανάπτυξης για οργανωμένη και συστηματική επικοινωνία με τους παράγοντες των Νομαρχιών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού και παραγωγικού ιστού κάθε περιφέρειας της χώρας.

Ο κ. Ευσταθόπουλος θα συναντηθεί με το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τους νομάρχες Κοζάνης, Φλώρινας και Καστοριάς, τον αντινομάρχη Γρεβενών, καθώς και τους προέδρους τοπικών Επιμελητηρίων και Συνδέσμων Επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την πορεία του Επιχειρησιακού Προγράμματος ”Ανταγωνιστικότητα”, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη στις συγκεκριμένες περιοχές.

Συνεντεύξεις τύπου

Κοινή συνέντευξη τύπου πραγματοποιούν η αναπληρώτρια υπουργός Πολιτισμού, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, και οι υφυπουργοί Υγείας και Οικονομικών, Γ. Κωνσταντόπουλος και Χρ. Φώλιας με τους υπουργό Πολιτισμού και ΜΜΕ της Ρωσίας, Sokolov Alexandr Sergeevich, και Α’ αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Shatalov Sergej Dmitrievich, στις 11:30 π.μ., στην αίθουσα συνεντεύξεων του Ζαππείου. Σκοπός της συνέντευξης είναι να παρουσιάσουν τις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φόρουμ.

Πραγματοποιείται συνέντευξη Τύπου, με θέμα τη διοργάνωση του ”Ανοικτού Φόρουμ για την Ανταγωνιστικότητα και την Ανάπτυξη”, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ), στις 5 και 6/12, στις 11:30 π.μ., στο Ιωνικό Κέντρο Επιστημονικών & Πνευματικών Σπουδών (Λυσίου 11, Πλάκα).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Κατασκευαστικές δαπάνες (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v