Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η εταιρία Intracom πραγματοποιεί επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση. Επίσης, πραγματοποιείται στο Λονδίνο η Άτυπη Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19,5 χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β’ συγκρότημα, δεξιά για το βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση Προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της Εταιρίας σε πρόσωπα εκ των αναφερομένων στην παράγραφο 9 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/20, ως ισχύει τροποποιηθείς.

2. α) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με μεταβολή της ονομαστικής αξίας της μετοχής, λόγω κεφαλαιοποίησης αποθεματικών από τη διαφορά έκδοσης μετοχών υπέρ το άρτιο, - β) Ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με μεταβολή της ονομαστικής αξίας της μετοχής, προς απόσβεση χρεωστικών διαφορών που προέκυψαν από την εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Αλλαγή λογιστικών Αρχών). Παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την εκτέλεση των αποφάσεων αυτών. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας, περί μετοχικού κεφαλαίου.

Διεθνή

Διάφορα

* Πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Hampton Court Palace, στο Λονδίνο.

* Συζητείται και ψηφίζεται στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, η ετήσια έκθεση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Μαυρομμάτη, σχετικά με τις δραστηριότητες του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή το 2004.

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Σεπτέμβριος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (β΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v