Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η εταιρία Αθηνά πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικότερο θέμα της την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Επίσης, ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Απασχόλησης.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα έχει συνεργασία στις 11:00 π.μ., με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Γιώργο Βουλγαράκη, για θέματα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Στις 12:00 μ.μ., ο κ. Αλογοσκούφης θα έχει συνεργασία με τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, για την προώθηση της υλοποίησης του ν. 3371/2005 που αφορά το ασφαλιστικό των τραπεζών.

Γενικές συνελεύσεις

ΑΘΗΝΑ Α.Τ.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας στο Χαλάνδρι, Μεσογείων 357-359, Μέγαρο ΑΡΚΑΤ, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων ονοματικών μετοχών υπέρ των παλαιών μετόχων. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων με αγορά ή πώληση κατά περίπτωση και για την διάθεση των τυχόν μη αναληφθησομένων (αδιαθέτων) μετοχών.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού (περί μετοχικού κεφαλαίου) συνεπεία της ανωτέρω αύξησης.

3. Έγκριση αντικατάστασης μελών Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω παραιτήσεως άλλων μελών.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v