Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες και Ικτίνος πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ ο όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη το Διεθνές Συνέδριο Κεφαλαιαγορών.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 08:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Σαλαμίνος 10, Πειραιάς, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας RED HOOK ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ από την εταιρεία μας.

2. Έγκριση έκθεσης πιστοποίησης λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας RED HOOK ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ για την απορρόφησή της από την εταιρεία μας σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2166/93.

3. Εξουσιοδότηση Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης με απορρόφηση, ενώπιον συμβολαιογράφου.

ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, στην έδρα της εταιρίας, Λυκοβρύσεως 7, Μεταμόρφωση Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση σύμφωνα με το άρθρο 23 α ΚΝ 2190/1920 της υπογραφής σύμβασης αγοράς μετοχών της εταιρείας ΙΚΤΙΝΟΣ ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΑΕ οι οποίες ανήκουν στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας και σε λοιπά μέλη του Δ.Σ.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, θα συναντηθεί στις 12:00 μ.μ., με τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ν. Κακλαμάνη. Στις 21:00 μ.μ., ο κ. Αλογοσκούφης θα είναι ομιλητής στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Κεφαλαιαγορών, που διοργανώνει η ΕΧΑΕ στην Θεσσαλονίκη.

Συνέδρια

Ο όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. οργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το Διεθνές Συνέδριο Κεφαλαιαγορών στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, στη Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Σεπτέμβριος).

- Λιανικές πωλήσεις (Σεπτέμβριος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Σεπτέμβριος).

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Αύγουστος).

Σάββατο 15/10

Συνέδρια

Διαρκεί το Διεθνές Συνέδριο Κεφαλαιαγορών στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, στη Θεσσαλονίκη.

Κυριακή 16/10

Συνέδρια

Ολοκληρώνεται το Διεθνές Συνέδριο Κεφαλαιαγορών, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v