Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 8.130.000 νέες μετοχές της εταιρίας Προμότα και οι 2.237.345 νέες (ΚΑ) της εταιρίας Ιπποτούρ, ενώ η εταιρία Ζήνων πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, ανακοινώνονται ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής Αυγούστου, καθώς και εκτιμήσεις για τις εμπορευματικές συναλλαγές του ιδίου μηνός.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 8.130.000 νέες μετοχές της εταιρίας ”Προμότα Ελλάς”, που προέκυψαν από το πρόσφατο reverse split. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 8.130.000 (ΚO) μετοχές, ονομαστικής αξίας ευρώ 0,93, με νέο κωδικό ISIN GRS435003017 και τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης μετοχής ευρώ 0,60.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 2.237.345 νέες (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε., που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 17.898.763 (ΚΑ) μετοχές.

Γενικές συνελεύσεις

ΖΗΝΩΝ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 17:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Κανάρη 5, Γλυκά Νερά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση των αποφάσεων της από 6 Μαΐου 2005 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

2. Λήψη εκ νέου απόφασης για Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας με δικαίωμα προτίμησης των μετόχων καθώς και παροχή σχετικών με το θέμα εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού λόγω της ως άνω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

4. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού σχετικά με το σκοπό της εταιρείας.

5. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΥΠΑ, Δημ. Σταμάτη, πραγματοποιεί συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, στις 10:00 π.μ., στο ΥπΕΘΑ, όπου θα συζητηθούν θέματα συναρμοδιότητας των δύο υπουργείων και συνεργασίας της Πολεμικής και της Πολιτικής Αεροπορίας.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Αύγουστος).

- Εκτιμήσεις εμπορευματικών συναλλαγών (Αύγουστος).

Διεθνή

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v