Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας Προμότα Ελλάς λόγω reverse split. Επίσης, ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συναντήσεις με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας. Στο διεθνή χώρο αναμένεται η ανακοίνωση βασικών στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας Προμότα Ελλάς λόγω reverse split. Η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χ.Α. με τη νέα ονομαστική αξία ορίζεται για τις 12/10/2005.

Διάφορα

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, θα συναντηθεί στις 18:45 μ.μ. με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χοακίν Αλμούνια, μετά την οποία θα γίνουν δηλώσεις. Στις 19:30 μ.μ., ο κ. Αλμούνια, θα είναι επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής σε δείπνο που θα παραθέσει ο Υπουργός.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 17:45 μ.μ., ο Υπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας (Bundesbank), Άξελ Βέμπερ.

Ημερίδες

Με την ευκαιρία της δημόσιας διαβούλευσης για την υλοποίηση των στόχων της Στρατηγικής της Λισσαβόνας, η Ο.Κ.Ε. διοργανώνει στις 10:00 π.μ. ημερίδα με θέμα ”Στρατηγική της Λισσαβόνας: Αναγκαιότητα ή επιλογή”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου Θ. Καρατζά (Αιόλου 82-84, Αθήνα). Την έναρξη της ημερίδας θα κηρύξει ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης.

Διεθνή

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης (Σεπτέμβριος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης (Σεπτέμβριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης (Σεπτέμβριος).

Ευρωζώνη

- Λιανικές πωλήσεις (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v