Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρία Καλπίνης - Σίμος προχωρά στην καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2004. Επίσης, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί επίσκεψη στη Γαλλία, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Jacques Chirac, καθώς και με το γάλλο ομόλογό του, Dominique de Villepin. Στο διεθνή χώρο ξεχωρίζει η σύνοδος του G7 στην Ουάσιγκτον.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Γαλλία, πραγματοποιεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Jacques Chirac, στις 12:45 μ.μ. Επίσης, στις 18:00 μ.μ., ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με το γάλλο ομόλογό του, Dominique de Villepin.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον για τις εργασίες της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, πραγματοποιεί επίσκεψη στο American Hellenic Institute, όπου και θα έχει συνάντηση με παράγοντες της Ομογένειας, ενώ αμέσως μετά θα δώσει συνέντευξη στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συναντηθεί με το Γενικό Διευθυντή της Παγκόσμιας Τράπεζας, S. Zhang και στη συνέχεια με στελέχη του ΔΝΤ.

Καταβολή μερισμάτων

Α. ΚΑΛΠΙΝΗΣ - Ν.ΣΙΜΟΣ: 0,220 ευρώ.

Διεθνή

Διάφορα

Πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον η σύνοδος του G7.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v