Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, βρίσκεται στην Ουάσιγκτον για τις εργασίες της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, κηρύσσει την έναρξη της πρώτης πανηγυρικής συνεδρίασης του νέου ΕΣΜΕ. Επίσης, η εταιρία Ικτίνος πραγματοποιεί γ.σ. με βασικό θέμα την υπογραφή σύμβασης αγοράς μετοχών της ΙΚΤΙΝΟΣ ΛΑΤΟΜΙΚΗ.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 4/575/1.7.2005 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας O.T.E. Α.Ε., 585 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. και 500 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –3% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 22/09/2005.

Διάφορα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον για τις εργασίες της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συναντήσεις με τον Γερουσιαστή, Π. Σαρμπάνη, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών της Βουλής των ΗΠΑ, M. Oxley, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τραπεζικών Υποθέσεων της Γερουσίας, R. Shelby, και με τον Πρόεδρο της Υποεπιτροπής Διεθνούς Οικονομικής Πολιτικής Εξαγωγών και Εμπορίου της Γερουσίας, C. Hagel. Επίσης, το απόγευμα, ο Υπουργός θα είναι ομιλητής σε Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης που διοργανώνει το European Institute, με θέμα: ”Προκλήσεις και Ευκαιρίες στην Ευρωζώνη και Προσπάθειες Ανάπτυξης στη Ν.Α. Ευρώπη”.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, θα κηρύξει στις 11:00 π.μ. στο Ζάππειο (Αίθουσα 14) την έναρξη της πρώτης πανηγυρικής συνεδρίασης του νέου Εθνικού Συμβουλίου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΕΣΜΕ), το οποίο θεσμοθετήθηκε με το Νόμο 3325/2005 τον περασμένου Μάρτιο.

Γενικές συνελεύσεις

ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην έδρα της εταιρείας (Λυκοβρύσεως 7, Μεταμόρφωση Αττικής), με θέμα ημερησίας διάταξης: 1. Έγκριση σύμφωνα με το άρθρο 23 α ΚΝ 2190/1920 της υπογραφής σύμβασης αγοράς μετοχών της εταιρείας ΙΚΤΙΝΟΣ ΛΑΤΟΜΙΚΗ Α.Ε. οι οποίες ανήκουν στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας και σε λοιπά μέλη του Δ.Σ.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Αύγουστος).

Ευρωζώνη

- Νέες βιομηχανικές παραγγελίες (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v