Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία Δέλτα Συμμετοχών ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2005, ενώ οι εταιρίες Εμπορική Τράπεζα και Μπαλάφας πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Αλέξιος Πιλάβιος, πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 14:00, στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας (αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων), Σοφοκλέους 11 (3oς όροφος), Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με καταβολή μετρητών ή / και με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, και παροχή εξουσιοδοτήσεων για την, μεταξύ άλλων, τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Τράπεζας που αφορά ”Μετοχικό κεφάλαιο - μετοχές της εταιρείας” και Κωδικοποίηση Καταστατικού.

3. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:00, στο κτίριο της NOVART, 8ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας και Λαρίσης 1, 2ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας για τη διαχειριστική χρήση 01.01.2004 έως 31.12.2004, μετά των σχετικών εκθέσεων του διοικητικού συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

2. Υποβολή και έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας για τη διαχειριστική χρήση 01.01.2004 έως 31.12.2004 και των σχετικών εκθέσεων του διοικητικού συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

3. Απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τη διαχειριστική χρήση 01.01.2004 έως 31.12.2004.

4. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για την επόμενη διαχειριστική χρήση και ορισμός της αμοιβής τους.

5. Επικύρωση εκλογής νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

6. Χορήγηση άδειας σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου και διευθυντές της Εταιρίας για συμμετοχή τους σε διοικητικά συμβούλια ή στη Διεύθυνση ομοειδών επιχειρήσεων (άρθ. 23 Κ.Ν. 2190/20, αρθ. 16 του Καταστατικού της Εταιρίας).

7. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με ακύρωση ιδίων μετοχών της εταιρίας -Τροποποίηση Καταστατικού.

8. Αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της εταιρίας με αντίστοιχη μείωση του αριθμού τους - Τροποποίηση Καταστατικού.

9. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών - Τροποποίηση Καταστατικού.

10. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου - Τροποποίηση Καταστατικού.

11. Τροποποίηση επωνυμίας - Τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού.

12. Διεύρυνση δραστηριοτήτων και τροποποίηση του Καταστατικού.

13. Κωδικοποίηση Καταστατικού.

14. Λοιπές ανακοινώσεις.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Δέλτα Συμμετοχών ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου του 2005.

Συνεντεύξεις Τύπου

O πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Αλέξιος Πιλάβιος, πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου στις 15:30, στα γραφεία της Επιτροπής.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας του παγκοσμίου φήμης καθηγητή Επαγγελματικής και Περιβαλλοντικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Anthony Newman, Taylor με το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, για θέματα επαγγελματικής ιατρικής κοινού ενδιαφέροντος και ειδικότερα για τα θέματα των ασθενειών που προκαλεί ο αμίαντος στο χώρο εργασίας, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Πάνος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον καθηγητή, καθώς και με τον πνευμονολόγο ιατρό, Παναγιώτη Μπεχράκη, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, παρουσιάζουν το αναλυτικό πρόγραμμα της συνεργασίας των δύο πλευρών, σε συνέντευξη Τύπου, στις 12:00 μ., στο ξενοδοχείο Athens Imperial Grecotel, στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Στη συνέντευξη θα παρευρεθεί επίσης ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Χέρφιλντ, Robert Bell.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Αύγουστος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v