Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η Εμπορική Τράπεζα ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2005, ενώ η εταιρία ΕΧΑΕ πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνάντηση με το προεδρείο της ΓΣΕΕ, σε συνέχεια των συζητήσεων επί των αιτημάτων – διεκδικήσεων της συνομοσπονδίας.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 3/575/1.7.2005 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εκποιούνται 650 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., 2.200 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. και 560 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –3% από την τιμή κλεισίματος των μετοχών της συνεδρίασης του Χ.Α. της 19/09/2005.

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων (πρώην αίθουσα συναλλαγών) του Χρηματιστηρίου Αθηνών, οδός Σοφοκλέους αριθμός 10, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά 2.573.130 ευρώ λόγω ακύρωσης 857.710 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, οι οποίες προήλθαν από αγορά ιδίων μετοχών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 (Μετοχικό Κεφάλαιο) του Καταστατικού της Εταιρείας.

3. Τροποποίηση του άρθρου 2 (Σκοπός της Εταιρείας) του Καταστατικού της Εταιρείας.

Διάφορα

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης θα δεχθεί σήμερα, Δευτέρα 19-9-2005 και ώρα 9.00, αντιπροσωπεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου(ΔΝΤ), η οποία θα παρουσιάσει τα συμπεράσματά της για την ελληνική οικονομία.

Στις 13.30, ο κ. Αλογοσκούφης και οι Υφυπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών κ.κ. Π. Δούκας, Α. Ρεγκούζας και Χ. Φώλιας θα επισκεφθούν τα γραφεία της ΓΣΕΕ, όπου θα έχουν συνάντηση με το Προεδρείο της.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η Εμπορική Τράπεζα ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2005.

Παρουσιάσεις

Στο πλαίσιο της επενδυτικής ημερίδας ”ΧΡΗΜΑ”, η εταιρία Κυριακούλης Μεσογειακές Κρουαζιέρες πραγματοποιεί παρουσίαση στο ευρύ επενδυτικό κοινό στις 17:00, στο ξενοδοχείο Athens Hilton - αίθουσα Γαλαξίας. Αντικείμενο της παρουσίασης θα αποτελέσουν οι δραστηριότητες, τα οικονομικά μεγέθη και τα υπό εξέλιξη επενδυτικά σχέδια του Ομίλου.

Διεθνή

Ευρωζώνη

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v