Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφοριών για Επιχειρήσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) διοργανώνει τη 2η εκδήλωση Επιχειρηματικής Συνεργασίας ”Επιχειρείτε χωρίς Σύνορα”, στη Θεσσαλονίκη. Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, με τον Βέλγο ομόλογό του στη Νέα Υόρκη. Συνεδρίαση Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

* Στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στη Νέα Υόρκη για τη Συνάντηση Κορυφής του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών πραγματοποιούνται τα ακόλουθα:

- στις 14:30-14:50 μ.μ., συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρωθυπουργό του Βελγίου, Guy Verhofstadt.

- στις 19:00-20:30 μ.μ., δεξίωση της Γενικής Προξένου στη Νέα Υόρκη προς τιμήν του Πρωθυπουργού, με συμμετοχή της Ομογένειας.

- στις 21:15 μ.μ., απονομή Βραβείων Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης θα προεδρεύσει στις 18.00, της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων.

* Το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) επισκέπτεται δεκαμελής Επιτροπή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας του Τόκιο ”Tosokyo”, αποτελούμενη από εκπροσώπους των μεγαλύτερων Ιαπωνικών Ασφαλιστικών Ταμείων της Περιφέρειας του Τόκιο. Η επίσκεψη, την οποία συντονίζει το Ελληνο-Ιαπωνικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το JTB Ελλας Ε.Π.Ε., είναι η πρώτη του είδους που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και στόχος της είναι η ενημέρωση της Ιαπωνικής πλευράς αναφορικά με το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας καθώς και η από κοινού συζήτηση για μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ των δύο οργανισμών.

Εκδηλώσεις

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφοριών για Επιχειρήσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος B.O.S.S., που υλοποιεί σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφοριών του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Βενετίας, διοργανώνει τη 2η Εκδήλωση Επιχειρηματικής Συνεργασίας ”Επιχειρείτε χωρίς Σύνορα”, στη Θεσσαλονίκη και στα πλαίσια της 70ής Γενικής Έκθεσης της ΔΕΘ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη απασχολουμένων στο λιανικό εμπόριο (β΄ τρίμηνο).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Αύγουστος).

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Ιούλιος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις (Αύγουστος).

Ευρωζώνη

- Κόστη εργατικού δυναμικού (β΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v