Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία S&B ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου σε σχετική συνέντευξη Τύπου. Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συμμετάσχει στη Συνάντηση Κορυφής του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης θα παρουσιάσει το προσχέδιο του Εθνικού Προγράμματος Μεταρρυθμίσεων.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* H επωνυμία της εταιρίας ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ αλλάζει σε ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, με διακριτικό τίτλο ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH Α.Ε.

Διάφορα

* Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συμμετάσχει στη Συνάντηση Κορυφής του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί τα ακόλουθα:

- στις 10:30 π.μ., συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μεξικού, Vicente Fox Quesada,

- στις 11:00 π.μ., συνάντηση με τον Πρίγκιπα της Σαουδικής

Αραβίας, Abdullah bin Abdul Aziz,

- στις 11:20 π.μ., συνάντηση Κορυφής του Συμβουλίου Ασφαλείας - Παρέμβαση του Πρωθυπουργού,

- στις 12:30 μ.μ., συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας, Sali Berisha.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, παρουσιάζει στις 13:30 το προσχέδιο του Εθνικού Προγράμματος Μεταρρυθμίσεων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της Λισαβόνας. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα 305 Β του υπουργείου.

Το απόγευμα ο υπουργός θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου στις 20:00 θα είναι ομιλητής στο Πρώτο Διεθνές Επιχειρηματικό Συνέδριο που διοργανώνει η Helexpo με τη στήριξη του ΟΠΕ και υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Συνέδρια

Το 1ο Διεθνές Επιχειρηματικό Συνέδριο ΔΕΘ, με τίτλο: ”The Next Business Gate. Οι νέοι επιχειρηματικοί δρόμοι”, διεξάγεται στους εκθεσιακούς χώρους της HELEXPO/ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Συνεντεύξεις Τύπου

H εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του α΄ εξαμήνου 2005, στις 12:30, στα γραφεία της εταιρίας.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Σεπτέμβριος).

- Λιανικές πωλήσεις (Αύγουστος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Αύγουστος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Ιούλιος).

Διάφορα

Πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη η Συνάντηση Κορυφής του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v