Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Marfin Financial Group, ενώ ανακοινώνεται ο εθνικός και εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή Αυγούστου. Επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 70ης ΔΕΘ.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Διάφορα

* Πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στην 70η ΔΕΘ:

- στις 10:30 π.μ. επίσκεψη στο ”Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας” και στο ”Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης” (ΕΚΕΠΑ).

- στις 12:00 μ.μ. επίσκεψη στο χώρο ανέγερσης του νέου κτηρίου Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

- στις 20:00 μ.μ. τελετή εγκαινίων της 70ης ΔΕΘ στο Συνεδριακό Κέντρο ”Ι. Βελλίδης”.

* Η διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) πραγματοποιεί συνάντηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, στις 12:30 μ.μ., στα γραφεία του συνδέσμου.

Γενικές συνελεύσεις

MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της ’Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε.’, επί της Λ. Κηφισίας αρ. 24 Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, για να αποφασίσουν επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με μετρητά και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

2. Λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση ή μη του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως προς τις μετοχές που θα εκδοθούν και, σε περίπτωση κατάργησης, του τρόπου της διάθεσης των νέων μετοχών.

3. Καθορισμός της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών. - Δικαίωμα απόληψης μερίσματος των μετοχών που θα προέλθουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. - Εισαγωγή των νέων μετοχών που θα εκδοθούν συνεπεία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

4. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την κατάρτιση Ενημερωτικού Δελτίου, την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κάθε συναφούς θέματος.

5. Ενημέρωση της Γενικής Συνέλευσης για τη χρήση από το Διοικητικό Συμβούλιο της εξουσιοδότησης προς έκδοση κοινών και μετατρεψίμων ομολογιακών δανείων σύμφωνα με τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 29.6.2004 και το Καταστατικό της Εταιρίας.

6. Έγκριση εκλογής νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

7. Προσθήκη νέων Μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο εντός του εύρους που καθορίζει το Καταστατικό. Ορισμός Ανεξαρτήτων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Αύγουστος).

- Προσωρινά στοιχεία εθνικών λογαριασμών (β΄ τρίμηνο 2005).

Διεθνή

ΗΠΑ

-Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Αύγουστος).

Αγγλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Ιούλιος).

Γαλλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιούλιος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών χονδρικού εμπορίου (Αύγουστος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Ιούλιος).

Σάββατο 10/9

Διάφορα

* Έναρξη της 70ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

* Πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στην 70η ΔΕΘ:

- στις 10:30 π.μ. επίσκεψη στο κτήριο Διοίκησης της ΔΕΘ και στους εκθετήριους χώρους της 70ης ΔΕΘ.

- στις 12:30 μ.μ. συνάντηση με Παραγωγικούς Φορείς της Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο ”Μακεδονία Παλλάς”.

- στις 20:00 μ.μ. επίσημο δείπνο προς τιμήν του Πρωθυπουργού στο Συνεδριακό Κέντρο ”Ι. Βελλίδης”.

* Η διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος πραγματοποιεί συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Μπασιάκο, στις 09:30 π.μ., στην αίθουσα Δ’ του Συνεδριακού Κέντρου Ν. Γερμανός στη ΔΕΘ.

Διεθνή

- Συνεδριάζει στο Μάντσεστερ το συμβούλιο Ecofin.

Κυριακή 11/9

Συνεντεύξεις τύπου

Στο πλαίσιο της 70ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, παραχωρεί συνέντευξη τύπου στις 13:00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο ”Ι. Βελλίδης”.

Οι διοικήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου με θέμα: ”Οικονομική Πολιτική – Κυβερνητικές εξαγγελίες – Οι θέσεις των εργαζομένων”, στις 10:30 π.μ., στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v