Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με τις διοικήσεις των: Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσ/κης, Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσ/κης, Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών και Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Β. Πούτιν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Ελλάδα, κατόπιν προσκλήσεως του πρώτου.

* Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για την 70η ΔΕΘ, ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, πραγματοποιεί συνάντηση με τις κάτωθι διοικήσεις :

· Του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) στις 12:30 μ.μ.,

· Του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) στις 13:30 μ.μ.,

· Του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στις 14:30 μ.μ.

· Του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στις 15:00 μ.μ., · Του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ) στις 18:00 μ.μ. και

· Του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) στις 19:00 μ.μ.

* Ο Χρήστος Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Citibank, και η Διοικητική Ομάδα της Τράπεζας, πραγματοποιούν συνάντηση ενημέρωσης για την πορεία της Citibank στην Ελλάδα στις 12:00, στην αίθουσα ”Γαλαξίας” του ξενοδοχείου Hilton. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει ενημέρωση και γύρω από τις εξελίξεις και τις προοπτικές των διεθνών αγορών.

* Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) πραγματοποιεί συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή Τελωνείων και ΕΦΚ του υπουργείου Οικονομικών, Ηλία Ρουσάκη, στις 18:00 μ.μ., στα γραφεία του ΣΒΒΕ.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου (Ιούλιος).

- Καταναλωτική πίστη (Ιούλιος).

Γερμανία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Ιούλιος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v