Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Marfin Financial Group, Notos Com Συμμετοχές και S & B Ορυκτά ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α΄εξαμήνου 2005. Επίσης, ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, πραγματοποιεί σύσκεψη με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας SEX FORM, Αντώνη Παπαδόπουλο, και εκπροσώπους των εργαζομένων, για την καλύτερη αντιμετώπιση του θέματος που έχει προκύψει.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Marfin Financial Group και Notos Com Συμμετοχές ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α΄εξαμήνου 2005.

Διάφορα

- Ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, πραγματοποιεί στις 12:30 μ.μ. τριμερή σύσκεψη με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας SEX FORM, Αντώνη Παπαδόπουλο, και εκπροσώπους των εργαζομένων, ώστε σκοπός της συνάντησης να είναι η καλύτερη δυνατή λύση για την αντιμετώπιση του θέματος από όλες τις πλευρές.

- Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, θα συναντηθεί στις 17:00 μ.μ., με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ).

Συνεντεύξεις τύπου

H εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά διοργανώνει συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του α΄ εξαμήνου 2005, στις 12:30, στα γραφεία της εταιρείας.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Εκδοση του Beige Book.

Γερμανία

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v