Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες ΕΧΑΕ και Εμπορική Τράπεζα πραγματοποιούν γενική συνέλευση με βασικά θέματά τους τη μείωση και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αντίστοιχα.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων (πρώην αίθουσα συναλλαγών) του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σοφοκλέους 10, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά 2.573.130 Ευρώ λόγω ακύρωσης 857.710 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, οι οποίες προήλθαν από αγορά ιδίων μετοχών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 (Μετοχικό Κεφάλαιο) του Καταστατικού της Εταιρείας.

3. Τροποποίηση του άρθρου 2 (Σκοπός της Εταιρείας) του Καταστατικού της Εταιρείας.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 14:00, στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας (αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων), Σοφοκλέους 11 (Γ’ όροφος), Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με καταβολή μετρητών ή / και με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, και παροχή εξουσιοδοτήσεων για την, μεταξύ άλλων, τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Τράπεζας που αφορά ”Μετοχικό κεφάλαιο - μετοχές της εταιρείας” και Κωδικοποίηση Καταστατικού.

3. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα δεχθεί στις 10:00 π.μ., αντιπροσωπεία του μεγάλου επιχειρηματικού συνδέσμου της Ιαπωνίας ”Nippon Keidanren”.

Διεθνή

Ευρωζώνη

- Λιανικές πωλήσεις (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v