Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄εξαμήνου, ενώ η εταιρία Πουλιάδης πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, η διοίκηση του ΣΒΒΕ πραγματοποιεί συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιώργο Παπανδρέου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Διάφορα

Το προεδρείο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) πραγματοποιεί τις ακόλουθες συναντήσεις:

- με τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, στις 10:30 π.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου,

- με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιώργο Παπανδρέου, στις 12:30, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

* Συνάντηση του πρωθυπουργού, Κώσυα Καραμανλή, με τη ΓΣΕΕ στις 17:00.

* Ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, και ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Κοντός, επισκέπτονται στις 11:00 π.μ., τις εργατικές κατοικίες του οικισμού ΛΑΓΚΑΔΑ, και εν συνεχεία στις 12:00 μ.μ., τις εργατικές κατοικίες του οικισμού ΚΟΥΦΑΛΙΑ για επιτόπιους ελέγχους, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στις κατοικίες που θα παραδοθούν στους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου. Επίσης, στις 18:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοινώνει τα αποτελέσματα α΄εξαμήνου 2005.

Οικονομικά στοιχεία

Ανακοινώνεται ο δείκτης αξίας λιανικών πωλήσεων Ιουνίου.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Διοίκηση του ΣΒΒΕ παραχωρεί συνέντευξη τύπου στην Αθήνα, στις 14:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο ”King George II”, όπου θα παρουσιαστούν τα κύρια θέματα που απασχολούν τη βιομηχανία της Βόρειας Ελλάδας.

Γενικές συνελεύσεις

ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λ. Συγγρού 142, Καλλιθέα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικύρωση εκλογής νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις οχημάτων (Αύγουστος).

- Ποσοστό ανεργίας (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v