Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η εταιρία Περσεύς πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικό θέμα της την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού της. Συνάντηση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφη, με τα προεδρεία της ΕΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

* Στις 11:00, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης θα έχει συνάντηση στο υπουργείο με το Προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Κατόπιν, στις 12:00, ο Υπουργός μαζί με τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Π. Παυλόπουλο, θα συναντηθεί με το Προεδρείο της ΑΔΕΔΥ. Η συνάντηση θα γίνει στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

* Ο Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, και ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Κοντός, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 1/9 και Παρασκευή 2/9/05, πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου στις 18:00 μ.μ., στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέο κωδικό ΟΑΣΗΣ: ΛΑΝΕΤ (λατινικά LANNET).

Γενικές συνελεύσεις

ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, Πανεπιστημίου 39, γραφείο 501, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του Καταστατικού, ενδεικτικά των άρθρων 6,19,22 και 28 για την χορήγηση αρμοδιότητας στο Διοικητικό Συμβούλιο για την έκδοση ομολογιακών δανείων σύμφωνα με το Ν. 3156/2003 - Κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο.

2. Άλλα θέματα και Ανακοινώσεις.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος – προσωπικών δαπανών (Ιούλιος).

- Κατασκευαστικές δαπάνες (Ιούλιος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης (Αύγουστος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης (Αύγουστος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης (Αύγουστος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v