Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Alpha Bank, ΟΤΕ, Μ.Ι. Μαΐλλης, Γρ. Σαράντης και Audio Visual ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εξαμήνου 2005, ενώ οι εταιρίες Δίολκος και Ευρωσυμμετοχές διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής. Εναρξη καταβολής μερίσματος για την εταιρία Alsinco. Μεταβολές στη σύνθεση των Δεικτών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Διάφορα

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης θα έχει στις 11:30 π.μ., συνάντηση με το Προεδρείο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΕΒ). Στις 12:30, ο Υπουργός θα συναντηθεί με το Προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ). Οι συναντήσεις γίνονται στο πλαίσιο των επαφών του υπουργού με τους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων, εν όψει της κατάρτισης του προϋπολογισμού και της διαμόρφωσης της οικονομικής πολιτικής για το 2006.

* Σε συνέχεια της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών για μεταφορά των μετοχών της εταιρίας ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ SEX FORM AE στην ”Αγορά Γ” (”Υπό Επιτήρηση Διαπραγμάτευση”), πραγματοποιούνται οι ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών:

• Γενικός Δείκτης Παράλληλης Αγοράς

Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τον Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας FASHION BOX ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

• Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Παράλληλης Αγοράς

Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τον Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας FASHION BOX ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

• Βιομηχανικός Δείκτης

Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τον Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας INTRAMET A.E.

• Δείκτης Υψηλής Κυκλοφοριακής Ταχύτητας

Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τον Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ Α.Β.Ε. με συντελεστή στάθμισης 100%.

Καταβολή μερισμάτων

ALSINCO: 0,021 ευρώ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Alpha Bank, ΟΤΕ, Μ.Ι. Μαΐλλης, Γρ. Σαράντης και Audio Visual ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εξαμήνου 2005.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση και διαγράφονται από το Χ.Α. οι 1.526.620 ίδιες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΜΠΗΤΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε., οι οποίες ακυρώνονται σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν.2190/20. Το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 16.189.988 (ΚΟ)μετοχές.

* Οι μετοχές της εταιρίας Δίολκος Επενδυτική διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 2,28 ευρώ (από 2,56 ευρώ).

* Οι μετοχές της εταιρίας Ευρωσυμμετοχές Κεφαλαίου και Επενδύσεων διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,30 ευρώ (από 1,00 ευρώ).

Γενικές συνελεύσεις

NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της εταιρίας, Μενεξέδων 6, Κηφισιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση συγχώνευσης με απορρόφηση από την Εταιρεία της εταιρείας με την επωνυμία ΑΙΑΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ και ειδικότερα: (α) Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης με απορρόφηση από την Εταιρεία της εταιρείας ΑΙΑΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2166/1993 και του Ν. 2190/1920 και της σχετικής Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του άρθρου 69 παρ. 4 του Κ.Ν. 2190/1920. (β) Λήψη απόφασης συγχώνευσης με απορρόφηση από την Εταιρεία της εταιρείας με την επωνυμία ΑΙΑΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. (γ) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας (i) κατά ευρώ πέντε εκατομμύρια επτακόσιες ενενήντα χιλιάδες ενενήντα επτά και εβδομήντα τέσσερα λεπτά (Euro5.790.097,74) με εισφορά του μετοχικού κεφαλαίου (αφαιρουμένης της συμμετοχής της Εταιρείας) της εταιρείας ΑΙΑΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ και αλλαγή της ονομαστικής αξίας της μετοχής από ευρώ 0,42 σε ευρώ 0,487865 και (ii) κατά ευρώ οκτακόσιες εξήντα δύο χιλιάδες εξακόσια και ενενήντα οκτώ λεπτά (Euro 862.600,98) με κεφαλαιοποίηση εκτάκτων αποθεματικών της Εταιρείας λόγω στρογγυλοποίησης της ονομαστικής αξίας της μετοχής της από ευρώ 0,487865 σε ευρώ 0,50. (δ) Ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης σύμβασης συγχώνευσης. (ε) Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο να ρυθμίσει τα λοιπά ζητήματα που ανακύπτουν από τη συγχώνευση.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.

3. Τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της Εταιρείας.

4. Σύναψη σύμβασης ομολογιακού δανείου.

5. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη NAPM των επιχειρήσεων για την περιοχή του Σικάγο.

Γαλλία

- Ποσοστό ανεργίας (Ιούλιος).

Γερμανία

- Ποσοστό ανεργίας (Αύγουστος).

Ευρωζώνη

- Προκαταρκτικά στοιχεία ΑΕΠ (β΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v