Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

H Marfin Financial Group, πραγματοποιεί σήμερα γενική συνέλευση με βασικό θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ξεκινά η καταβολή μερισμάτων για τη χρήση 2004 από τις εταιρίες Ευρωσύμβουλοι, Imperio και Κυριακίδης.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπές μερισμάτων

Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ”ΡΙΝΤΕΝΚΟ” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το μέρισμα χρήσης 2004, ποσού 0,06 ευρώ ανά μετοχή.

Γενικές συνελεύσεις

MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος ΑΕ, Λεωφ. Κηφισίας 24 Β, ισόγειο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με μετρητά και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

2. Λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση ή μη του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως προς τις μετοχές που θα εκδοθούν και, σε περίπτωση κατάργησης, του τρόπου της διάθεσης των νέων μετοχών.

3. Καθορισμός της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών. - Δικαίωμα απόληψης μερίσματος των μετοχών που θα προέλθουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. - Εισαγωγή των νέων μετοχών που εκδοθούν συνεπεία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προς διαπραγμάτευσιν στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

4. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. της Εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την κατάρτιση Ενημερωτικού Δελτίου, την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κάθε συναφούς θέματος.

5. Ενημέρωση της Γενικής Συνέλευσης για τη χρήση από το Δ.Σ. της εξουσιοδότησης προς έκδοση κοινών και μετατρεψίμων ομολογιακών δανείων σύμφωνα με τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 29.6.2004 και το Καταστατικό της Εταιρίας.

6. Έγκριση εκλογής νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

7. Προσθήκη νέων Μελών στο Δ.Σ. εντός του εύρους που καθορίζει το Καταστατικό. Ορισμός Ανεξαρτήτων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

ΟΡΤΙΜΑ Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Αθήνα, Ξενοφώντος 10, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως από 01.01.2005 έως 07.07.2005 και των σε σχέση με αυτές εκθέσεων των Εκκαθαριστών και των ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την εταιρική χρήση από 01.01.2005 έως 07.07.2005.

3. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών (τακτικού, αναπληρωματικού) για τη χρήση από 08.07.2005 έως 07.07.2006 και καθορισμός των αμοιβών τους.

4. Πορεία εκκαθάρισης και έγκριση ενεργειών εκκαθάρισης.

5. Διάφορες ανακοινώσεις.

Καταβολή μερισμάτων

ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: 0,035 ευρώ.

ΙΜΠΕΡΙΟ: 0,190 ευρώ.

F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: 0,040 ευρώ.

Διεθνή

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Ιουνίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v