Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Πραγματοποιείται σήμερα γενική συνέλευση των ομολογιούχων δανειστών της Marfin Financial Group με θέμα ημερήσιας διάταξης τη συμπλήρωση - τροποποίηση των όρων του Ομολογιακού Δανείου. Καταβολή μερισμάτων από τις εταιρίες Δάϊος, Καρέλια, Μαθιός, Γερμανός και Ντιονίκ.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Καταβολή μερισμάτων

ΔΑΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ: 0,020 ευρώ.

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ: 2,600 ευρώ.

ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ: 0,030 ευρώ.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: 0,450 ευρώ.

ΝΤΙΟΝΙΚ: 0,025 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Α/ Γενική συνέλευση των ομολογιούχων δανειστών του Ομολογιακού Δανείου που εκδόθηκε την 12/6/2003 από την εταιρία, στις 16:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος ΑΕ, Λεωφ. Κηφισίας 24 Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συμπλήρωση - Τροποποίηση των όρων του Ομολογιακού Δανείου που εκδόθηκε από την Εταιρία την 12.6.2003. Έγκριση προσαρμογής των όρων του Ομολογιακού Δανείου που εκδόθηκε από την Εταιρία την 12.6.2003 συνεπεία εταιρικών πράξεων ώστε να διατηρηθούν ακέραια τα δικαιώματα των ομολογιούχων δανειστών.

Β/ Γενική συνέλευση των κ.κ. ομολογιούχων δανειστών του Ομολογιακού Δανείου που εκδόθηκε την 19/12/2001 από την MARITIME & FINANCIAL INVESTMENTS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, καθολικό διάδοχο της οποίας συνεπεία συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως αποτελεί η Εταιρία, στις 10:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος ΑΕ, Λεωφ. Κηφισίας 24 Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συμπλήρωση - Τροποποίηση των όρων του Ομολογιακού Δανείου που εκδόθηκε από την Εταιρία την 19.12.2001. Έγκριση προσαρμογής των όρων του Ομολογιακού Δανείου που εκδόθηκε από την Εταιρία την 19.12.2001 συνεπεία εταιρικών πράξεων ώστε να διατηρηθούν ακέραια τα δικαιώματα των ομολογιούχων δανειστών.

Διάφορα

* Υπό την Προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Σιούφα, θα συνεδριάσει σήμερα και ώρα 10:30 στο Ζάππειο Μέγαρο, το Εθνικό Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης (Ε.Σ.Α.Α.). Τα κύρια θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι οι προτάσεις που υπέβαλαν τα μέλη του Ε.Σ.Α.Α. επί της Έκθεσης Ανταγωνιστικότητας του 2004 και οι προκλήσεις, οι προτεραιότητες και οι στρατηγικές για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Διεθνή

Γαλλία

- ΑΕΠ β’ τριμήνου

Ευρωζώνη

- Εμπορικό ισοζύγιο Ιουνίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v