Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η Εμπορική Τράπεζα με βασικά θέματα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την αλλαγή του ασφαλιστικού καθεστώτος των εργαζομένων στην τράπεζα. Η εταιρία Coca – Cola Ε.Ε.Ε. ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄εξαμήνου του 2005.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 17:00, στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας, αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων, Σοφοκλέους 11 (3ος όροφος), Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λύση - καταγγελία συμβάσεων μεταξύ Τράπεζας και Συλλόγου Εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας σχετικά με το Τ.Ε.Α.Π.Ε.Τ.Ε. και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων (αίτημα κατ άρθρο 39 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920 της μετόχου μειοψηφίας ’Δ.Ε.Κ.Α. Α.Ε’).

2. Υπαγωγή του Τ.Ε.Α.Π.Ε.Τ.Ε. στις διατάξεις του ν. 3371/2005 και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων (αίτημα κατ άρθρο 39 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920 της μετόχου μειοψηφίας ’Δ.Ε.Κ.Α. Α.Ε.’).

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με καταβολή μετρητών ή / και με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, και παροχή εξουσιοδοτήσεων για την, μεταξύ άλλων, τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Τράπεζας που αφορά ’Μετοχικό κεφάλαιο - μετοχές της εταιρίας’ και κωδικοποίηση Καταστατικού.

5. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.

ALFA ALFA ENERGY Α.Β.Ε.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στον Δήμο Ασπροπύργου, στην έδρα της εταιρίας, Παραλία Ασπροπύργου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού της Εταιρικής Χρήσης 2004 μετά των επ’ αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτού από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης του 2004.

3. Έγκριση αμοιβών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2004 και προέγκριση αμοιβών για τη χρήση 2005.

4. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ελεγκτή για την χρήση του 2005.

5. Επικύρωση εκλογής νέων μελών του Δ.Σ.

6. Διάφορες Ανακοινώσεις.

Eταιρικές πράξεις

* Από σήµερα οι µετοχές της εταιρίας Ν.ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ είναι διαπραγµατεύσιµες στο Χ.Α. χωρίς το µέρισµα χρήσης 2004, ποσού 0,02 ευρώ ανά κοινή µετοχή και 0,028 ευρώ ανά προνοµιούχου µετοχή.

* Από σήµερα οι µετοχές της εταιρίας ΝΗΡΕΥΣ είναι διαπραγµατεύσιµες στο Χ.Α. χωρίς το µέρισµα χρήσης 2004, ποσού 0,064 ευρώ ανά µετοχή.

Καταβολή μερισμάτων

ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ: 0,025 ευρώ.

ΥΙΟΙ Ε.ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ: 0,0127 ευρώ.

ΙΑΣΩ: 0,100 ευρώ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Coca – Cola Ε.Ε.Ε. ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄εξαμήνου του 2005.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πληθωρισμός Ιουλίου

- Νέες κατοικίες Ιουλίου

- Βιομηχανική παραγωγή Ιουλίου

Αγγλία

- Πληθωρισμός Ιουλίου

- Δείκτης τιμών λιανικής Ιουλίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v