Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες ΟΛΘ, Ιντερτέκ, Πειραιώς Επενδύσεις, J & P, Βιοτέρ, Δομική Κρήτης και Inform Π. Λύκος προχωρούν στην καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2004. Επίσης οι εταιρίες Κορφίλ και Αλλατίνη πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερισμάτων

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ: 0,03 ευρώ.

Καταβολή μερισμάτων

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 0,200 ευρώ.

ΙΝΤΕΡΤΕΚ: 0,170 ευρώ.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ: 0,135 ευρώ.

J. & P. – ΑΒΑΞ: 0,200 ευρώ.

ΒΙΟΤΕΡ: 0,060 ευρώ.

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ: 0,014 ευρώ.

INFORM Π. ΛΥΚΟΣ: 0,210 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡ-ΦΙΛ Α.Β.Ε.Ε.: Α/ Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Αιγίνειο Πιερίας (67ο χλμ παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αθήνας), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 8. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών και μείωση του αριθμού αυτών (reverse split). 9. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας σχετικά με το Μετοχικό Κεφάλαιο της εταιρίας και του άρθρου 9 παρ.1 του Καταστατικού σχετικά με τον αριθμό των μετοχών της εταιρίας.

10. Διάφορες ανακοινώσεις.

Β/ Α’ Επαναληπτική ιδιαίτερη συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Αιγίνειο Πιερίας (67ο χλμ παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αθήνας), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ενημέρωση για τη διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της 02/08/2004 και στη Συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της 19/07/2004.

2. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών και μείωση του αριθμού αυτών (reverse split).

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας σχετικά με το Μετοχικό Κεφάλαιο της εταιρίας και του άρθρου 9 παρ.1 του Καταστατικού σχετικά με τον αριθμό των μετοχών της εταιρίας.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο ΗOLIDAY INN (Θεσσαλονίκη, Μοναστηρίου 8, Αίθουσα ΚΛΕΑΡΧΟΣ, τηλ. 2310 563100), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής δια καταβολής μετρητών στους μετόχους.

2. Μεταβίβαση στο Δ.Σ. της αρμοδιότητας προς έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου και προς προσδιορισμό των όρων του.

3. Τροποποίηση άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας.

4. Τροποποίηση άρθρων 30 και 34 του Καταστατικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v