Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Μουζάκης και Eurobrokers προχωρούν στην καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2004, ενώ οι εταιρίες Μαθιός Πυρίμαχα και Ιντερσάτ πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Αλλαγή του ποσοστού ευρείας διασποράς των μετοχών της ΟΠΑΠ στους δείκτες FTSE 20 και FTSE 140.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Συνέπεια της από 15/07/2005 ολοκλήρωσης της Δημόσιας Εγγραφής για την διανομή ποσοστού 16.44% των υφιστάμενων μετοχών της εταιρείας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΕ κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου και της Δημόσιας Επιχείρησης Κινητών Αξιών στο ευρύ επενδυτικό κοινό προβλέπεται η μεταβολή του ποσοστού ευρείας διασποράς των μετοχών της εταιρείας από 50% σε 75% στους δείκτες FTSE/Χ.Α. 20 και FTSE/Χ.Α. 140.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα επισκεφθεί μαζί με τον υφυπουργό Πολιτισμού, Γιώργο Ορφανό, τα γραφεία του ΟΠΑΠ.

Καταβολή μερισμάτων

ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ: 0,012 ευρώ.

ΓΙΟΥΡΟΜΠΡΟΚΕΡΣ: 0,070 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην έδρα της εταιρίας, Επιδαύρου 5, στον Ρέντη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για εκλογή δύο (2) νέων μελών του Δ.Σ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ.1 του Καταστατικού.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και τροποποίηση των άρθρων 5 παράγραφος 1 και 35 του Καταστατικού.

3. Αγορά ιδίων μετοχών με σκοπό τη διάθεσή τους στο προσωπικό της εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ στ’.

4. Διάφορες ανακοινώσεις - Προτάσεις.

ΙΝΤΕΡΣΑΤ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 18:00, στα γραφεία της εταιρίας, Κων/νου Καραμανλή 60, στη Θεσσαλονίκη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2004 (από 1.1.2004 - 31.12.2004) και ειδικότερα του Ισολογισμού μετά της καταστάσεως Λογαριασμού Αποτελεσμάτων Χρήσεως, του πίνακα Διαθέσεως Αποτελεσμάτων και του Προσαρτήματος μετά των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Υποβολή και έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμού, μετά των σχετικών προσαρτημάτων, εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή) για την χρήση 1.1.2004 - 31.12.2004.

3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως, αναφορικά με τα πεπραγμένα, την διαχείριση και τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της ως άνω χρήσης (1.1.2004 - 31.12.2004).

4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ελεγκτή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως 2005 και καθορισμός της αμοιβής των.

5. Επανέγκριση των παρακάτω με αριθμ. 6 και 7 θεμάτων της ημερησίας διατάξεως που αποφασίσθηκαν μεν από την Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 07/09/2004 και τα οποία δεν εγκρίθηκαν από την αρμόδια Αρχή λόγω εκπρόθεσμης συγκλήσεώς της εν λόγω Γ.Σ.

6. Αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 1 του Καταστατικού αυτής.

7. Μεταφορά της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 3 του Καταστατικού αυτής.

8. Έγκριση εκλογής νέων μελών Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών αυτού.

9. Εκλογή νέου Δ.Σ. της εταιρίας.

10. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23, § 1. κ.Ν.2190/20, σε μέλη του Δ.Σ. ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Δ.Σ. ή στην Διεύθυνση εταιρειών, που επιδιώκουν παρόμοιους με την εταιρεία σκοπούς.

11. Πρόγραμμα νέου Σχεδιασμού - Ανάπτυξη Δραστηριοτήτων.

12. Διάφορες Ανακοινώσεις.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Γαλλία

- Τιμές παραγωγού (Ιούνιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v