Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η Εγνατία Τράπεζα προχωρά στην καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2004, ενώ η εταιρία Vivere πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση. Στο διεθνή χώρο, αναμένεται η ανακοίνωση βασικών στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Καταβολή μερισμάτων

ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.: 0,080 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

VIVERE Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο Αγρίνιο, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας (Πλατεία Παναγοπούλου), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Σύμπτυξη (μείωση) του αριθμού των μετοχών χωρίς μεταβολή του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής για κάλυψη ισόποσων ζημιών παρελθουσών χρήσεων. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών για λόγους στρογγυλοποίησης. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τη διαχείριση και τακτοποίηση κλασμάτων μετοχών.

4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

5. Έγκριση έκδοσης μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου σύμφωνα προς τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 και του ν. 3156/2003 και περαιτέρω τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας. Παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ.

6. Έγκριση συμβάσεως και παροχή εξουσιοδοτήσεως σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

7. Επέκταση του σκοπού της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.

8. Μεταφορά της έδρας της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας.

9. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας.

10. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις επ’ αυτών.

Διάφορα

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί επίσκεψη στις 12:30 μ.μ., στα κεντρικά γραφεία του ΟΤΕ στο Μαρούσι.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Ιούνιος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις (Ιούνιος).

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Μάιος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v