Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Μαθιός Πυρίμαχα και Cyclon Hellas προχωρούν στην καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2004, ενώ οι εταιρίες Ντιονίκ, Hitech, Ακτιβ Επενδυτική, Πουλιάδης, Ιντερτέκ, Νίκος Γκάλης και Σάνυο Συμμετοχική πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* H επωνυμία της εταιρίας ΕΛΑΪΣ ΑΕ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ αλλάζει σε ΕΛΑΪΣ - UNILEVER ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, με διακριτικό τίτλο ΕΛΑΪΣ - UNILEVER ΑΕ.

* Παύει η διαπραγμάτευση και διαγράφονται από το Χ.Α. οι 179.880 ίδιες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας QUALITY AND RELIABILITY A.B.E.E., οι οποίες προέκυψαν από αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16, Ν.2190/20. Το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 27.345.120 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης ευρώ 0,47.

* Σύμφωνα με την αριθ. 25/568/9.6.2005 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη ημέρα 20.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Β.Ε. σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –3% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 19/07/2005.

* Οι μετοχές της εταιρίας NEW MILLENNIUM INVESTMENTS A.E.E.X. παύουν να διαπραγματεύονται και διαγράφονται από το Χ.Α., κατόπιν της απόφασης της Γεν. Συνέλευσης των μετόχων της 13/12/2004 για μετατροπή της εταιρίας σε αμοιβαίο κεφάλαιο και της αριθ. Κ2-5481/7.6.2005 σχετικής ανακοίνωσης του Υπ. Ανάπτυξης περί διαγραφής της από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών.

Καταβολή μερισμάτων

ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ: 0,030 ευρώ.

CYCLON ΕΛΛΑΣ: 0,020 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στα γραφεία της εταιρίας, στις Αχαρνές Αττικής, Αριστοτέλους 95, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας σε νέους τομείς και κλάδους δραστηριότητας και τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού.

2. Επικαιροποίηση του Καταστατικού σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε την 15.12.2004 από το Δ.Σ. σε υλοποίηση προγράμματος stock option.

HITECH SNT A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στην έδρα της εταιρίας, στην Ν. Ιωνία, Μετρών 5 και Κιλκίς, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της Πράξης Συγχώνευσης της ανώνυμης εταιρίας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Απορροφώσα) με απορρόφηση της ανώνυμης εταιρίας ΤΗΛΕΔΑΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (Απορροφώμενη) σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 επ. του κ.ν. 2190/1920, σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 1 έως 5 του Ν. 2166/1993, όπως ισχύουν, μετά από ακρόαση: α) του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης από 26-4-2005 μεταξύ των συγχωνευομένων εταιριών, β) του ισολογισμού μετασχηματισμού της Απορροφώμενης εταιρίας ΤΗΛΕΔΑΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ με ημερομηνία 31-12-2004, γ) της Έκθεσης Ορκωτού Ελεγκτή Διαπίστωσης της Λογιστικής Αξίας των Περιουσιακών στοιχείων της Απορροφώμενης εταιρίας επί του Ισολογισμού Μετασχηματισμού, δ) της έκθεσης του ελεγκτικού οίκου σχετικά με τις αποτιμήσεις αξιών των συγχωνευομένων εταιριών, του καθορισμού της σχέσης ανταλλαγής των συγχωνευομένων εταιριών και των λοιπών εγγράφων που προβλέπονται από το άρθρο 322 παράγραφος 3 του Κανονισμού του Χ.Α., ε) της από 26-4-2005 κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του κ.ν. 2190/1920 Έκθεσης του Δ.Σ. της Εταιρίας για τη νομική και οικονομική αιτιολόγηση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και όλων των λοιπών εκ του Νόμου οριζομένων εγγράφων, αποφάσεων και εκθέσεων για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Απορροφώσας για το συνολικό ποσό των Ευρώ 150,055.68 το οποίο θα προέλθει: α) από το εισφερόμενο μετοχικό κεφάλαιο της Απορροφώμενης εταιρίας ΤΗΛΕΔΑΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ποσού 150.000 Ευρώ και β) κατά το ποσό των Ευρώ 55,68 από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αντίστοιχου ποσού από το λογαριασμό ”υπόλοιπο κερδών χρήσεως εις νέον” για λόγους στρογγυλοποίησης. Αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της Εταιρίας από 0,32 Ευρώ ανά μετοχή σε 0,60 Ευρώ ανά μετοχή.

3. Παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. της Απορροφώσας: α) για την υιοθέτηση όλων των απαραίτητων ενεργειών για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών υπολοίπων που θα προκύψουν από την ανταλλαγή των μετοχών των συγχωνευομένων εταιριών, β) για τη σύνταξη, υπογραφή από την Εταιρία και υποβολή στις αρμόδιες αρχές της κεφαλαιαγοράς σχετικού Ενημερωτικού Δελτίου και διενέργειας και υπογραφής των απαραίτητων ενεργειών και εγγράφων για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας (Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ονομαστική αξία). Κωδικοποίηση του καταστατικού της Εταιρίας σε ενιαίο κείμενο.

5. Έγκριση των μέχρι σήμερα αποφάσεων και ενεργειών του Δ.Σ. της Εταιρίας σχετικών με την ως άνω συγχώνευση.

6. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου της Εταιρίας.

7. Έγκριση της ολοκλήρωσης χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων από τη δημόσια εγγραφή των μετοχών της Εταιρίας.

8. Έγκριση τροποποίησης του επενδυτικού σχεδίου της Εταιρίας.

9. Διάφορα θέματα - Ανακοινώσεις.

ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Α’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, Αιγάλεω, Ιερά Οδός 269, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 6ης εταιρικής χρήσης (1.1.2004 - 31.12.2004) και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 6ης εταιρικής χρήσης.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού από το αποθεματικό υπέρ το άρτιο και τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

4. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εταιρίας προς συμψηφισμό ζημιών και τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την 7η εταιρική χρήση και καθορισμός της αμοιβής τους.

7. Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών κατά τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/1920 και του ν. 3016/2002.

8. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Β.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λ. Συγγρού 142, Καλλιθέα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση σύναψης Ομολογιακου δανείου και των όρων αυτού.

2. Λήψη νέας απόφασης αγοράς και πώλησης ιδίων μετοχών της εταιρείας.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε. - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: Ετήσια επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στα επί της οδού Αφροδίτης 24 και Ριζούντος, Ελληνικού Αττικής, γραφεία της εταιρίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και Έγκριση του Ισολογισμού και των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρικής Χρήσης που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2004 μετά από ακρόαση των Εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών και διάθεση των καθαρών κερδών.

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2004.

3. Εκλογή Ελεγκτών για την χρήση 2005 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Καθορισμός αμοιβής και εξόδων κίνησης των μελών του Δ.Σ.

5. Έγκριση αμοιβής Διευθύνοντος Συμβούλου.

6. Παροχή αδείας σε Συμβούλους για την ενέργεια κατ’ επάγγελμα πράξεων που ανάγονται στους σκοπούς της Εταιρίας και συμμετοχή τους στη Διοίκηση και Διεύθυνση ομοειδών εταιριών.

7. Έγκριση εκλογής ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. που παραιτήθηκε.

8. Λήψη αποφάσεων επί ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ Α.Ε.: Α’ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:15, στα γραφεία της έδρας της εταιρίαs (Αλεξ. Παπαναστασίου 31, Θεσ/νικη, 2ος όροφος) με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Δωδέκατης (12ης) Εταιρικής Χρήσης 2004 (από 1.1.2004 έως 31.12.2004) μετά από ανάγνωση των Εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή και απόφαση για τη μη διανομή μερίσματος.

2. Απόφαση για την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 2004.

3. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ελεγκτή από το σώμα των Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2005 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων μελών του Δ.Σ., έγκριση για σύναψη εντολής και προέγκριση ανώτατου ορίου αμοιβών για τη χρονική περίοδο από 1/7/2005 έως 30/6/2006.

5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.: Α’ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:30, στην έδρα της εταιρίας, στη Μεταμόρφωση Αττικής (12ο χιλ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με ανάλογη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας από αναπροσαρμογή των παγίων στοιχείων αποθεματικών Ν. 2065/1992 με ανάλογη αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΕΟΕΕ) πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, με θέμα: ”Νέα ταυτότητα - Νέες δράσεις”, στις 12:00, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Νέες κατασκευές κατοικιών (Ιούλιος).

- Άδειες κατασκευών (Ιούλιος).

Γαλλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Μάιος).

Ευρωζώνη

- Βιομηχανική παραγωγή (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v