Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι νέες δωρεάν μετοχές της Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ οι εταιρίες Νηρέας, Feedus και Μπάμπης Βωβός πραγματοποιούν γ.σ. Εναρξη καταβολής μερίσματος για τις Τζιρακιάν, Ναυτεμπορική, Crown Hellas, MLS, Κρι - Κρι και Υγεία.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερισμάτων

Quality & Reliability: 0,004 ευρώ

Δομική Κρήτης: 0,014 ευρώ

PC Systems: 0,015 ευρώ

Yalco: 0,04 ευρώ

FHL Kυριακίδης: 0,04 ευρώ

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 3.972.977 νέες (ΚΟ) μετοχές της ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της Τράπεζας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 15.891.909 (ΚΟ) μετοχές.

* Σύμφωνα με την αριθ. 25/568/9.6.2005 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 20.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Β.Ε. σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –3% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 18/07/2005.

Καταβολή μερισμάτων

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ: 0,100 ευρώ.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ: 0,047 ευρώ.

CROWN HELLAS CAN: 0,130 ευρώ.

M.L.S. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: 0,013 ευρώ.

ΚΡΙ-ΚΡΙ: 0,130 ευρώ.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ: 0,170 ευρώ.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα μιλήσει στις 10:00 π.μ., στη συνεδρίαση της Επιτροπής για τη Στρατηγική της Λισσαβόνας. Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα 305 Β του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Γενικές συνελεύσεις

ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της εταιρίας, 1ο χιλ. Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου, στο Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση του απο 5/5/2005 σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης της εταιρείας ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε. με απορρόφηση της εταιρείας FEEDUS ANΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ απο την πρώτη, της σχετικής απο 5/5/2005 έκθεσης του Δ.Σ. της εταιρείας προς την Γενική Συνέλευση κατ’ αρθρο 69 παρ.4 του Κ.Ν.2190/1920 καθώς και των εκθέσεων και λοιπών δηλώσεων του Ανεξάρτητου Χρηματοοικονομικού Συμβούλου κατ’ άρθρο 322 του Ισχύοντος Κανονισμού του Χ.Α.

2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας: α) κατά το ποσό του εισφερόμενου μετοχικού κεφαλαίου της Απορροφωμένης Εταιρίας FEEDUS A.E.B.E. ύψους ΕΥΡΩ 7.841.631 με ταυτόχρονη μείωση λόγω διαγραφής των μετοχών που κατέχει η απορροφώσα κατά 4.432.778,1 ΕΥΡΩ, ήτοι τελικά κατά ΕΥΡΩ 3.408.852,9 β) κατά το ποσό των ΕΥΡΩ 62.602,58 για λόγους στρογγυλοποίησης με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών απο τον λογαριασμό ”Διαφορές απο την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο” και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας με ταυτόχρονη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής απο 1,62 ΕΥΡΩ ανά μετοχή σε 1,25 ΕΥΡΩ ανά μετοχή, ήτοι κατά 0,37 ΕΥΡΩ ανά μετοχή, ούτως ώστε να διαμορφωθεί στο ποσό των 50.460.642,50 ΕΥΡΩ διαιρούμενο σε 40.368.514 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,25 ΕΥΡΩ η κάθε μία, με αντίστοιχες τροποποιήσεις του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας και κατά τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στο Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης.

3. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης μεταξύ της Εταιρείας και της απορροφώμενης εταιρείας FEEDUS ANΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ καθώς και κάθε άλλης σχετικής δικαιοπραξίας ή δήλωσης και εν γένει για την διενέργεια κάθε αναγκαίας πράξης για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των δύο ως άνω εταιρειών.

4. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. της εταιρείας για την ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων απο την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χ.Α., την κατάρτιση και έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου της εταιρείας για την συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρείας FEEDUS ANΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, την εισαγωγή και διαπραγμάτευση των μετοχών της απορροφώσας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχώνευσης και κάθε άλλου συναφούς θέματος.

5. Τροποποίηση της επωνυμίας της εταιρείας απο ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε. σε ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. με τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της εταιρείας.

6. Tροποποίηση με συμπλήρωση του, περί σκοπού της εταιρείας, άρθρου 3 του καταστατικού της.

7. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

FEEDUS Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, 1ο χιλ. Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου, 19400, Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση του απο 5/5/2005 σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης της εταιρείας ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε. με απορρόφηση της εταιρείας FEEDUS ANΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ απο την πρώτη, της σχετικής απο 5/5/2005 έκθεσης του Δ.Σ. της εταιρείας προς την Γενική Συνέλευση κατ’αρθρο 69 παρ.4 του Κ.Ν.2190/1920 καθώς και των εκθέσεων και λοιπών δηλώσεων του Ανεξάρτητου Χρηματοοικονομικού Συμβούλου κατ’ άρθρο 322 του Ισχύοντος Κανονισμού του Χ.Α.

2. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης μεταξύ της απορροφώσας εταιρείας ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε. και της απορροφώμενης εταιρείας FEEDUS ANΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ καθώς και κάθε άλλης σχετικής δικαιοπραξίας ή δήλωσης και εν γένει για την διενέργεια κάθε αναγκαίας πράξης για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των δύο ως άνω εταιρειών.

3. Διάφορες αποφάσεις και ανακοινώσεις.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ Α.Ε.: Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας (Λ. Κηφισίας αρ. 340, Ν. Ψυχικό, 6ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Συμπλήρωση του σκοπού της εταιρίας για την ανέγερση και εκμετάλλευση Ξενοδοχειακών Μονάδων και Τουριστικών Εγκαταστάσεων και επέκταση όλων των δραστηριοτήτων της εταιρίας και στην αλλοδαπή, με ανάλογη τροποποίηση του περί σκοπού άρθρου 4 του καταστατικού.

2. Αλλαγή της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του περί έδρας άρθρου 2 του καταστατικού.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v