Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές για τη διάθεση του 16,44% του ΟΠΑΠ. Η εταιρία Τεχνική Ολυμπιακή πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές των εταιριών Περσεύς και Ευρωσύμβουλοι διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για τη χρήση του 2004.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Δημόσιες εγγραφές

Δεύτερη ημέρα των δημόσιων εγγραφών για τη διάθεση ποσοστού 16,44% του ΟΠΑΠ. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Αποκοπή μερισμάτων

ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ:0,022 ευρώ.

ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Σύμβ. Τεχν/γίας και Ανάπτυξης: 0,035 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Σολωμού 20, Άλιμος, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκχώρηση της, κατ’ άρθρο 13 παρ. 1β του Κ.Ν. 2190/1920 (και 6 παρ. 1 του καταστατικού), εξουσίας της Γ.Σ. προς το Δ.Σ. της εταιρείας για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής.

Διάφορα

Ο Πρωθυπουργός, στις 10:30, θα έχει συνεργασία με τον Αργύρη Καρρά, στις 11:00 με τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Προκόπη Παυλόπουλο και στις 11:30 με τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, πραγματοποιεί συνάντηση στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα τελετών του ΥΕΝ με τις Διοικήσεις των Οργανισμών Λιμένων Α.Ε.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:30, για τα αποτελέσματα των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιούνιος).

- Λιανικές πωλήσεις (Ιούνιος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιούνιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v